Sıla bronz madalya kazandı

Erzurumlu Karlar Prensesi lakaplı milli kayakçı Sıla Kara, Bronz madalya kazanarak bayrağımzıı dalgalandırmaya devam etti.

Tarih: 31.01.2023 12:46
Sıla bronz madalya kazandı

Sinan AYDIN

Erzurum'un kayaktaki milli gururu Sıla Kara, Bosna Hersek Bjelasnica' da düzenlenen Uluslararası FIS Alp Disiplini slalom yarışmalarında 3'üncü olarak bronz madalya kazandı. Bosna Hersek Bjelasnica da düzenlenen uluslararası FIS Alp Disiplini slalom yarışmalarının ilk gününde 01.01.04 derecesi ile 1. son kapıyı bacak arası alarak kaybeden Erzurumlu sporcu Sıla Kara, ikinci gün 3’üncü olarak Türkiye’ye bronz madalya kazandırdı. 

KARLAR PRENSESİ HERKESİ SEVİNDİRDİ

Sıla'nın madalya alması, başta Kayak camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi sevindirdi. Erzurum kayak Kulübü de yaptığı bir paylaşımla sporcusunu tebrik etti. Yapılan açıklamada, '' Erzurum Kayak Kulubu sporcumuz, karlar prensesi Sıla Kara, 27-28 Ocak 2023 Tarihleirnde Bosna Hersek Bjelasnica da düzenlenen uluslararası FIS Alp Disiplini slalom yarışmalarının ilk gününde 01.01.04 derecesi ile 1. son kapıyı bacak arası alarak kaybeden sporcumuz Sıla Kara ikinci gün ayağında ülkemize 3. lük ile bronz madalya kazandırmıştır.  Sporcumuzu tebrik ediyoruz.'' denildi.