SOSYAL MARKETLER BİN 019 AİLEYE YARDIMDA BULUNDU

Palandöken Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın geliştirmiş olduğu “Sosyal Market” projesi yardıma muhtaç ailelerin ellerinden tutuyor.

Tarih: 16.06.2023 20:09
SOSYAL MARKETLER BİN 019 AİLEYE YARDIMDA BULUNDU

www.gunebakiserzurum.com / Mihrimah Nefise DURDAĞ

Erzurum’da toplamda bin 019 aileye ve 4 bin 106 kişiye hizmet verildiğini belirten Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, yardım noktası olarak görevlerini sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.  

Tutkan, “Biz ilk etapta burayı ‘Sosyal Market’ olarak depremzedelere yardım noktası olarak, Palandöken Kaymakamlığı adı altında açmış bulunmaktayız. Bu şekilde bir yardım noktası olarak yardımlarımızı ve görevlerimizi sürdürüyoruz. Bunun dışında da gelen kişilerin giyim, kıyafet, ayakkabı, gıda vb. ürünler konusunda yardımcı oluyoruz. Memnuniyet yönünden hiçbir sıkıntı çekmemekle beraber ilk başlarda gelen kişi sayıları oldukça bizi de memnun etmişti. Şu an dönüş yapanlar ve devam edip ikamet eden ailelerimiz de mevcut durumdalar.  Toplam da Erzurum geneli olarak bin 019 aile ve 4 bin 106 kişi sayısı mevcuttur. Palandöken İlçesi olarak da toplamda 506 aile ve bin 999 kişi sayısı mevcut olmaktadır. Şu an ise aktif olarak bu yardım marketlerinden 104 ailemiz buraya gelip yardımlarımızı almaya devam ediyorlar.”