Spor Toto 1´inci Lig´de Heyecan dolu bir hafta!

5´inci sırada yer alan Gazişehir 9´uncu sırada bulunan, iddiasız Balıkesirspor karşısında 3 puan ararken, galibiyetle playoff´u garantilemenin peşinde olacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 1´inci Lig´de  Heyecan dolu bir hafta!

 

Murat ÖZDEMİR

 6´ıncı sırada bulunan Altınordu ise Adana deplasmanına gidecek, Erzurumspor yenilgisi ile düşme potasına giren Adana Demirspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor maçı kaybetmesi, 16´ıncı Samsunspor´un ise Giresunspor deplasmanından 3 puanla dönmesi durumunda, Adana ekibi son üç takım arasına inecek.

1´İNCİ LİGDE DÜĞÜMLER ÇÖZÜLECEK

Spor Toto 1. Lig´de bitime 2 hafta kaldı. Küme düşecek 3´üncü takım, playoffa gidecek son 2 ekip ve süper lige direkt çıkacak ilk 2´nin kesinlik kazanacağı 33´üncü haftanın en zorlu maçları Erzurum, Adana, İstanbul ve Giresun´da oynanacak. Rizespor Ümraniye karşısında 1 puan aldığında süper lige çıkacak, Altınordu Adana Demirspor deplasmanında kaybederse Erzurumspor ilk 6´ya girecek.

TÜM MAÇLAR CUMARTESİ OYNANACAK

Spor Toto 1. Lig´de tüm maçlar Cumartesi günü 15.30´da oynanacak. Lider Rizespor 3´üncü sıradaki ümraniyespor´un konuğu olurken, 2´inci sıraya tutunan Ankaragücü kame düşen Manisasspor´la deplasmanda karşılaşacak.  4´üncü sırada bulunan ve ilk 2 ümidini sürdüren 4´üncü sıradaki Boluspor ise küme düşme korkusundan henüz sıyrılamayan 13´üncü Eskişehirspor ile zorlu bir mücadele verecek.

ADANA DEMİRSPOR KAZANMAK ZORUNDA

Erzurumspor, aldığı şok Adanaspor mağlubiyetiyle playoff hedefinden uzaklaşan kardeş takım Elazığspor ile evinde puan mücadelesi verecek. Sezonun ilk yarısında deplasmanda Elazığspor´dan 3 puan almayı başaran ekip, bu maçı da kazandığında Altınordu´nun Adana Demirspor maçından alacağı sonucu bekleyecek.

33.HAFTA PROGRAMI

Adana Demirspor - Altınordu A.Ş. 14-6

Erzurumspor ? Elazığspor 7-8

Denizlispor ? Gaziantepspor 15-18

Manisaspor - MKE Ankaragücü 17- 2

Gazişehir - Balıkesirspor Baltok 5- 9

Eskişehirspor ? Boluspor 13- 4

Ümraniyespor - Çaykur Rizespor A.Ş.3-1

İstanbulspor A.Ş. - Adanaspor A.Ş. 10-11

Giresunspor ? Samsunspor 12- 16

LİGDE İLK YARI 15. HAFTA SONUÇLARI

Balıkesirspor Baltok 1 ? 0 Gazişehir

Gaziantepspor 0 ? 0 Denizlispor

Boluspor 3 ? 0 Eskişehirspor

Çaykur Rizespor A.Ş. 4 ? 0 Ümraniyespor

Elazığspor 0 ? 1 Erzurumspor

Samsunspor 2 ? 1 Giresunspor

Altınordu A.Ş. 1 ? 1 Adana Demirspor

MKE Ankaragücü 3 ? 0 Manisaspor

Adanaspor A.Ş. 0 ? 0 İstanbulspor A.Ş.