Spor Hizmetleri Müdürü Çelebi’den 2023 Değerlendirmesi

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi 2024’e günler kala 2023’ü değerlendirdi.

Tarih: 20.12.2023 22:11 Güncelleme: 21.12.2023 10:50
Spor Hizmetleri Müdürü Çelebi’den 2023 Değerlendirmesi

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, 2023’teki spor faaliyetleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açısından değerlendirdi. Çelebi, Erzurum’da birçok etkinlik olduğunu, Erzurum’da spor adına birçok şeyde faaliyette bulunulduğunu ifade etti. Erzurum’dan Milli Takım için birçok sporcu gittiğini ve uluslararası birçok başarı getiren sporcu olduğunu dile getirdi. Erzurum’un sporcu potansiyelinin iyi olduğunu söyleyen Ahmet Çelebi, 26 Aralık 2023 akşamında da 1 yıl içerisinde önemli başarı elde eden Erzurumlu sporcular için bir ödül gecesinin de olacağını söyledi.

Ahmet Çelebi, “2023 yılında Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yapmış olduğumuz sportif faaliyetler, çok başarılı şekilde sonuçlandı. Yılı bitirmek üzereyiz. Bu yıl içerisinde gerek analig faaliyetleri, gerek grup müsabakaları, gerek okul sporları, gerekse Türkiye Şampiyonaları ve Milli Takım seçmelerine ilimizin başarılı sporcularını gönderdik. Bu organizasyonlarda birçok da başarı elde ettik. Uluslararası müsabakalara katılan birçok sporcularımız mevcut. Erzurum’da sporcu potansiyeli gayet iyi durumda.” 

26 Aralık Gurur Gecesi Olacak

“Daha iyi olması için mücadelemiz devam ediyor. Biz bu sene de inşallah bu başarılı sporcularımız için 26 Aralık’ta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde akşam 18:00’de bu sene ilimizde derece alan, başarı elde eden bütün sporcularımız için bir spor ödül gecesi, galası düzenliyoruz. Bu spor gecesinde de inşallah başarı elde eden 313 sporcumuzu ödüllendirerek yılı kapatacağız. Önümüzdeki yıl inşallah yine faaliyetlerimize devam edeceğiz. İlimizde bizim bünyemizde çalışan yaklaşık 100-110 civarı antrenörümüz var. Bunlarla birlikte bir de eğitim görevlisi arkadaşlarımız var. 200 kişilik bir antrenör ekibi ile yaklaşık 20 bine yakın çocuğumuza spor yaptırıyoruz. Hem yaz okulu hem kış okulu, spor okullarımız yine aynı şekilde rutin devam ediyor. Tüm tesislerimizde ücretsiz bir şekilde tüm halkımızın spor yapmasını sağlıyoruz. Sporu sevmek, spora gönül vermek, spor branşlarına, inanmak ve kendini adamak sonucunda mutlaka sağlıklı bireylerin yetişeceği, başarılı kişilerin olacağı, bir ortam için hazırlıklarımız devam ediyor. Son olarak da, başarı için çalışan sporcular mutlaka başarı elde edebilecek noktalara gelebilirler, ama biz öncelikle herkesin spor yapmasını önemsiyoruz. Tabii ki performans sporcuları yarışmalara gider, başarı elde eder. Bizim amacımız yaşlısından gencine, çocuğundan büyüğüne herkese sporu sevdirmeyi hedefliyoruz.”