Staj seferberliği sürüyor

"Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında İlahiyat Fakültesi öğrencileri İl Müftülüğü ve bağlı birimlerinde staj yapmaya başladılar.

Tarih: 05.08.2022 12:12
Staj seferberliği sürüyor

Sinan AYDIN

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il müftülüklerinde staj seferberliği başlatılmıştı.

1 AYLIK STAJ PROGRAMINA BAŞLADILAR

Bu kapsamda üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi"  kapsamında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin Erzurum İl Müftülüğü ve bağlı birimlerinde staj yapmak üzere yapmış oldukları başvuru kabul edildi. Başvuruları kabul edilen öğrenciler İl Müftülüğü'nün koordinesiyle hazırlanan staj programı çerçevesinde bir aylık staj programına başladılar.

BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut başkanlığında, staj görecek öğrencilere yönelik İl Müftülüğü Toplantı Salonunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Staj programı ile stajyerler; Diyanet İşleri Başkanlığı Teşkilatı, Erzurum İl Müftülüğü ile bağlı birimleri ve bu birimlerin iş ve işlemleri hakkında bilgi sahibi olacaklar.