ŞÜKRÜ PAŞA MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN MEHMET SEKMEN’E TEŞEKKÜR

Şükrü Paşa mahalle semtindeki mahalle sakinleri Erzurum Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Tarih: 09.11.2023 17:09
ŞÜKRÜ PAŞA MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN MEHMET SEKMEN’E TEŞEKKÜR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Erzurumgunebakis.com haber sitesi gündemi belirlemeye devam ediyor. Dün Haber sitesinde yer alan, “Daha bir kış bile görmedi! 15 günde çöktü” haberinden sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yakutiye İlçesi Şükrü Paşa semtindeki çöken asfaltı yeniden onardı. 

Şükrü Paşa mahalle semtindeki mahalle sakinleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yakutiye İlçesi Şükrü Paşa semtindeki çöken asfaltı yeniden onarmasından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Mahalle sakinleri,” Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz çalışmalarından çok memnunuz. Caddemiz çok güzel oldu. Bu caddenin daha da güzel olacağına inanıyorum. Asfalt çalışmasının yanı sıra altyapısı da tamamlandı. Trafik devamlı akıyor. Hiç kimsenin dükkânının önüne araç park edilemiyor. Böylelikle hakkaniyet oldu. Bu cadde Şükrü Paşa semtimizin güzelliği oldu. Eskiden bu caddede yan yana çok yürünemiyordu. Şimdi insanlar rahat bir şekilde kimseye engel olmadan yürüyebiliyor. Kaldırımlarda genişledi ve bu durum işlerimize de yansıdı. Çünkü insanlar dükkânları rahat bir şekilde gezebiliyor. Benim istediğim bir şeydi, oldu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sekmen’den Allah razı olsun. Özellikle Mehmet Sekmen’den Allah razı olsun. Bizleri sorundan kurtardığı için. Kendisine güveniyor ve başarılar diliyoruz.”