Süper Lig ekibinden büyük sürpriz!

Transferde yeni gelişmeler yaşanıyor... Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor artık son bombalar için çalışırken büyük bir sürpriz de Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'dan geldi.

Tarih: 09.09.2023 15:30
Süper Lig ekibinden büyük sürpriz!

  •  
  •  
  •  

RİZEYE TECRÜBELİ GOLCÜ: HERNANDEZ

RİZE'YE TECRÜBELİ GOLCÜ: HERNANDEZ

Süper Lig’e geri dönen Rizespor, 4 maç sonunda topladığı 7 puanla 5. sırada yer aldı. Diğer yandan da transfere devam eden Karadeniz ekibi, rotasını Uruguay’a çevirdi. Yeşil-Mavililer, Penarol’da forma giyen Abel Hernandez ile yaptığı görüşmelerde sona geldi. Kariyerinde daha önce Hull City, Palermo ve CSKA Moskova gibi takımların formasını giyen 33 yaşındaki futbolcu da imza atmaya sıcak bakıyor. Hernandez, bu sezon çıktığı 21 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

OKEREKEDEN OLUMSUZ YANIT

OKEREKE'DEN OLUMSUZ YANIT

Hücum için alternatif yaratmayı hedefleyen Beşiktaş’ın gündeminde yer alan isimlerden biri David Okereke’ydi. İtalya Serie B’de görev yapan Nijeryalı için yapılan tekliften olumsuz yanıt geldiği öğrenildi. 2 senelik daha sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki forvetin de kulüpte kalmak istemesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği bildirildi. Okereke, kariyerinde 240 maçta 55 gol ve 24 asistlik performans sergiledi.

 

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDECEK

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDECEK

Kadrodaki oyuncu sayısını azaltmak üzere çalışmalar yapan Galatasaray, son olarak Emin Bayram’ı Westerlo’ya, Midtsjö’yü de Pendik’e gönderdi. Dubois de Başakşehir’le görüşürken, Luyindama’nın sözleşme feshi için görüşmeler devam ediyor. Ayrıca Sergio Oliveira’ya Suudi Arabistan’dan gelen teklif de değerlendirmeye alındı. Portekizli futbolcu gitmeyi kabul ederse, Sarı-Kırmızılı yönetim de bu transfere kolaylık sağlayacak. 37 yaşındaki Mertens’in de birkaç Suudi kulübüyle temas halinde olduğu belirtiliyor.

EKUBANIN HAYALİ YENİDEN TRABZON

EKUBAN'IN HAYALİ YENİDEN TRABZON

Çaykur Rizespor’dan aldığı teklifi geri çeviren Ekuban, 1 yıl daha Genoa forması giyecek. Yıldız oyuncunun, Türkiye’ye dönmesi halinde öncelik olarak Trabzonspor’da oynamak istediğini menajerine ilettiği belirtildi. Ekuban ile Konyaspor da ilgilenmiş, ancak oyuncu bu teklifi de kabul etmemişti.

 

 


 

EMRE MOR, ADANA DEMİRE SICAK

EMRE MOR, ADANA DEMİR'E SICAK

Emre Mor, sezonun ilk maçı olan Zimbru karşılaşmasında oyuna girdikten 11 dakika sonra sakatlanıp kenara gelmişti. Sonraki tüm karşılaşmaları kaçıran Milli futbolcu, İsmail Kartal tarafından Konferans Ligi kadrosunun dışında bırakıldı. Bunun moral bozukluğunu yaşayan 26 yaşındaki hücum oyuncusuna Adana Demirspor’un talip olduğu kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Kartal’ın ayrılığa onay vermesi halinde Akdeniz ekibiyle pazarlıklara başlayacak. Emre Mor’un Adana Demirspor’a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

ALZATEYİ LİEGE KAPTI

ALZATE'Yİ LİEGE KAPTI

Trabzonspor orta saha transferi için Alzate’yi gündemine almıştı. Geçen sezon Standard Liege’de kiralık olarak forma giyen oyuncu tekrardan kiralık olarak Liege ile anlaştı. Standard Liege Alzate için sosyal medyadan hoşgeldin mesajı yayınladı. Oyuncu tercihini Belçika’dan yana kullandı.

CRESPODA PENDİK SÜRPRİZİ

CRESPO'DA PENDİK SÜRPRİZİ

Sarı-Lacivertliler, Portekizli oyuncunun Genoa ile anlaşamaması üzerine sözleşme uzatma görüşmelerine yeniden başlamıştı. Crespo, sezon sonunda bitecek kontratını uzatmak için imza atmaya hazırlanırken, hakkında önemli bir iddia geldi. Pendikspor’un 26 yaşındaki futbolcuya talip olduğu belirtildi. Sarı-Lacivertli Yönetim’in, orta sahaya beklenen transferin yapılması halinde bu ayrılığa yeşil ışık yaktığı iddia edildi. İsmail Kartal, Miguel Crespo’yu Konferans Ligi kadrosuna dahil etmişti. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce başarılı oyuncu için İspanyol devi Atletico Madrid'in adı geçiyordu.

HABER MERKEZİ