Süper Lig hayalleri başka bahara kaldı

Spor Toto 1. Lig Play-off Yarı Final ilk maçında kendi evinde İstanbulspor'a  4-2 mağlup olan BB Erzurumspor, bu müsabakanın rövanşında İstanbul'da penaltıdan bir gol buldu ancak, bu sonuç yeterli olmayınca Süper Lig Hayallerine v

Tarih: 30.05.2022 17:44
Süper Lig hayalleri başka bahara kaldı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig Play-off Yarı Final ilk maçında kendi evinde İstanbulspor'a  4-2 mağlup olan BB Erzurumspor, bu müsabakanın rövanşında İstanbul'da penaltıdan bir gol buldu ancak, bu sonuç yeterli olmayınca Süper Lig hayallerine veda etti. Maça iyi başlayan B.B Erzurumspor'u kendi sahasında karşılayan İstanbulspor maçın 10.dakikasından sonra maçta dengeyi sağladı. İlk yarıda neredeyse hiç pozisyon üretemeyen B.B Erzurumspor, Ceza Sahasının hemen önünde kazandığı bir duran top sonrası Novikovas'ın şutu dışında kaleye şut bile çekemedi. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

GALİP GELDİK AMA YETMEDİ

25 Mayıs'ta kendi evinde oynağı Plaf Off yarı finalinin ilk maçında B.B.Erzurumspor, İstanbul sporun 4 gölüne engel olmadı. Maçtan Eren Tozlu'nun attığı iki golle 4- 2 mağlup ayrılan B.B.Erzurumspor, bu gün oynanan rövanş maçında da Novikovas'ın penaltıdan attığı golle sahadan 1- 0 galip ayrıldı, ancak bu sonuç yetmeyince Süper Lig hayallerine veda etti.  İkinci yarıya da istekli başlayan B.B Erzurumspor, Eren Tozlu ve Ali Male ile bulduğu iki pozisyonu da çömertçe harcadı.

MUZAFFER HOCA, ÖMER DÜZGÜN VE YÖNETİMİ ÇOK ÜZÜLDÜ

Bir türlü istediği futbolu sergileyemeyen B.B Erzurumspor, maçın 85. dakikasında Aykut Demir'in kaleye gönderdiği şutunu eliyle karşıyalan İbrahim Yaşar kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Penaltıyı kullanan Novikavos 86. dakikada aradığı golü buldu. Bu dakikadar sonra ataklarını sürdüren B.B Erzurumspor başka gol bulamayınca. B.B.Erzurumspor Süper Lig hayallerine veda etti. Süperlig Finalinde İstanbulspor, Bandırma Sporla karşı karşıya gelecek.  Süper lig hayallerine veda eden BB Erzurumspor'da maç sonucu Muzaffer Bilazer, Başkan Ömer Düzgün ve yöneticileri çok üzdü. Verilen emeklerin karşılığının alınamamış olması, camiayı çok üzdü.