Taekwondo Şampiyonası Seremoni ile Başladı

Erzurum'da Üniversiteler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonası heyecanı seremoni ile başladı.

Tarih: 30.01.2024 16:44
Taekwondo Şampiyonası Seremoni ile Başladı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum, Türkiye Taekwondo camiasının gözde etkinliklerinden biri olan Üniversiteler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Şampiyona, muhteşem bir seremoni ile start aldı. Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Seyfullah Özdemir, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Erzurum Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Bülent Çakmak, Taekwondo İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu ve Yakutiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirilen seremoni, sporseverleri heyecanlandırdı.

Seremoni sonrasında ise dereceye giren sporculara ve antrenörlere ödülleri verildi. Şampiyonada gösterdikleri performansla dikkat çeken sporcular madalya ile ödüllendirilirken, antrenörlere de başarılarından dolayı kupa takdim edildi.

Üniversiteler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonası, Erzurum'da birbirinden yetenekli sporcuların kıyasıya mücadele ettiği bir platform olmaya devam ediyor. Şampiyona, sporcular arasındaki dostluk ve rekabeti bir araya getirerek taekwondo sporunun gelişimine katkıda bulunuyor.