Tahtayı aç reis…

Transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı sağladığı gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür Giresunspor’unyaptığı paylaşımlar Erzurumspor taraftarını harekete geçirdi.

Tarih: 19.08.2022 09:50
Tahtayı aç reis…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Tahtayıaçreis” hastagı ile seslenen Erzurumspor FK taraftarları, destek istedi.

Nesrin Demir

Giresunspor2020 yılında aynı zamanda bu sezon öncesinde  transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı sağladığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür mesajları yayınladı.  Teşekkür tweetlerini gören Erzurumspor taraftarı, “Erzurum Giresun’dan daha çok oy verdi sana Reis, o nedenle biz de isteriz demek en doğal hakkımız. Tahtayı aç reis.” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talebinde bulundu. 

Bilindiği üzere ekonomik anlamda zor günler geçiren Erzurumspor FK’da transfer tahtası lig başlamasına rağmen hala kapalı. Transfer tahtasının açılması için ise yaklaşık 60 milyon lira gerekiyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetimi, Transfer tahtasını açabilmek için kaynak arayışlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Transfer tahtasının açılıp açılamayacağı konusu gündemdeyken, Giresunspor’un yaptığı paylaşımlar  Erzurumspor taraftarlarının dikkatini çekti. Erzurumspor taraftarı, Giresunspor’un hem 2020 yılında hem de bu sezon öncesinde yaptığı paylaşımları örnek göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi. 2020 yılında Giresunspor’un transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür tweetini paylaşan Erzurumsporlu taraftarlar; “ Erzurum Giresun’dan daha çok oy verdi sana Reis, o nedenle biz de isteriz demek en doğal hakkımız. Tahtayı aç reis. ” paylaşımında bulundu.