Takdirler Kızılay´a

Hüseyin Bozhalil´in Başkanlığını yaptığı Kızılay Erzurum Şubesi, meydanlara inen Dadaşlardan tam not aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde vatandaşa ikramda bulunan Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı, hizmet kalitesiyle öne çıktı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Takdirler Kızılay´a

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Erzurum Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nde yaptıkları çalışmalarla ilgili GÜNEBAKIŞ´a değerlendirmelerde bulundu. Hain darbe kalkışmasına karşı milletin yazdığı kahramanlık destanının yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada Bozhalil, O karanlık geceyi aydınlatan Dadaşlara ne kadar hizmet etsek azdır? dedi.

BU MİLLETE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR

15 Temmuz 2016´da yiğitlik destanının yazıldığını belirten Bozhalil, Kızılay Şube Başkanlığı olarak 15 Temmuz´un yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında vatandaşa sundukları hizmetlerden bahsetti. 2 gün boyunca 7 bin 16 kek, 7 bin 63 meyve suyu, 7 bin 500 adet maden suyu ve 7 bin adet su ikramında bulunduklarını belirten Bozhalil, ?15 Temmuz nöbeti için 6 şube yöneticisi ve personeli, 6 gençlik kolları, 3 gönüllülerimizle faaliyetimizi sürdürmekteyiz.? dedi

KIZILAY AFET MERKEZİ İŞ BAŞINDAYDI

Kızılay Şube Başkanlığı, Kızılay Afet Merkezi de 15 -16 Temmuz tarihlerinde meydanlara inen vatandaşların emrinde idi. Kızılay Afet Merkezi 12 bin 288 maden suyu, 5 bin su, 3 bin kek ve 2 bin 450 çorba ikramında bulundu.

VATANDAŞ´TAN KIZILAY´A TEŞEKKÜR

Kızılay Şube Başkanlığı´nın 15-16 Temmuz tarihlerinde vatandaşa sunduğu hizmet, tam not aldı. Hizmet kalitesinden dolayı Kızılay´a teşekkürde bulunan vatandaşlar, ?Her an, her dakika rahatça ulaşıp çeşitli ihtiyaçlarımızı karşılayan Kızılay´a, sunduğu bu kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.? diye konuştular.