Takım bugün toplanıyor

Teknik patron Hakan Kutlu tarafından iki gün izin verilen futbolcular, bugün tesislerde topbaşı yaparak Bodrumspor maçı hazırlıklarına başlayacak

Tarih: 16.01.2024 12:10
Takım bugün toplanıyor

Sinan AYDIN - Günebakış Gazetesi

Trendyol 1. Lig'in 18. haftası maçında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşan Erzurumspor, zorlu 90 dakika sonunda 0-0 berabere kalarak  sahadan 1 puanla ayrılmayı başarmıştı. Sezonun ilk yarısında da 1 -1 berabere kalan her iki ekip, sahadan istediklerini alarak ayrıldı.Teknik patron Hakan Kutrlu tarafından iki gün izin verilen futbolcuklar, bugün tesislerde topbaşı yaparak Bodrumspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Mavi Beyazlı takımda, sakat futbolcu bulunmazken, kaleci Göktuğ Bakırbaş dışında cezalı oyuncu da yok. 

10 DEPLASMANDA 1 GALİBİYET 

Erzurumspor Bandırmaspor maçı beraberliğiyle deplasmanda 8, toplamda ise 20’inci puanını aldı. Mavi beyazlılar deplasmanda çıktığı 10 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik elde ederken 4 maçını kaybetti. Dış saha maçlarında 5 gol atabilen ekip kalesinde 12 gol gördü. Erzurumspor toplamda ise 8’inci kez berabere kaldı. 4 galibiyet ve 6 yenilgisi olan ekip attığı 17 gole karşılık kalesinden 20 gol çıkardı.