Takım elbise fiyatları düşüşe geçti

Düğün sezonunun kapanmasıyla beraber takım elbise fiyatları düşüşe geçti.

Tarih: 27.11.2023 13:27
Takım elbise fiyatları düşüşe geçti

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Düğün sezonunun kapanmasından dolayı, takım elbise satış gerçekleştiren mağazalar indirim rüzgârına tutuldu. Yaz döneminde taban fiyatı olarak 15 bin TL civarında olan takım elbiselerinin şuan ki taban fiyatları 2 bin 500 civarında seyrediyor. 

Bunun üzerine mağazalar vatandaşların ilgisini çekmek maksadıyla büyük indirimler peşinde koşuyor. Sade takım elbiselerin fiyatlarında yüzde 30’lara kadar indirim yapan mağazalar, takım elbiselerin yanında sayısız hediye vererek vatandaşların piyasadan etkilenmesini en aza indirmeye çalışıyor. 

Mağaza yetkilisi Erhan Yakup Çivici, yaz döneminde her mağazanın böyle şeyler yapmasının gayet normal olduğunu söyledi. Zeki olan vatandaşın takım elbiseyi kışın aldığını vurgulan Çivici, “Kışın fiyatlar daha uygun ve kampanyalar daha çok. Biz vatandaşlarımızın ceplerini düşünüyoruz. Fiyatlarımız hiç kimseyi zorlamıyor. Çoğu yerde takım elbiseler şöyle satılır; ceket, cepken ve pantolon. Biz gelen müşterilere öyle yerlerden alışveriş yapmaktansa daha çok gezmelerini, bizden olmasa bile farklı yerden tüm takım elbise almalarını öneriyoruz. Şuan ki takım elbise fiyatları hangi mağazaya giderseniz gidin 2 bin 500 TL’den başlar 9 bine kadar yükselir” ifadelerini kullandı.