TAKIM ELBİSE FİYATLARI HER HAFTA ZAMLANIYOR

Kurban Bayramı öncesi mağazalara takım elbise almak için giden vatandaşlar gördüğü fiyatlar karşısında hayretler içinde kaldı.

Tarih: 26.06.2023 20:07
TAKIM ELBİSE FİYATLARI HER HAFTA ZAMLANIYOR

www.gunebakiserzurum.com / İhsan KUMRU

Takım elbise fiyatlarının 3 bin 500 TL’den başlayıp 20-40 bin TL’ye kadar uzandığını söyleyen Erzurum Cumhuriyet Caddesi esnafı, kampanya yapmaktan kâr edemediklerini ifade etti.

Terzilerde ise durum daha farklı, kumaşın kalitesine göre diktirilen takım elbisenin fiyatında değişiklikler olduğunu söyleyen Cumhuriyet Caddesi esnafı, her yerde şu an bayram kampanyalarının olduğunu, bayramdan sonra fiyatların eskiye döneceğini söyledi. 

Esnaf,” Fiyatlar almış başını gidiyor. Toptancılarla artık anlaşamaz hale geldik. Her geçen hafta üstüne daha çok koyarak toptancılardan mal alıyoruz ve üstüne daha çok koyarak satmaya çalışıyoruz. Bu durumda ekonomik yetersizlikten dolayı kimse alamıyor. Alan da borca girerek almaya çalışıyor. Biz böyle olmasını istemeyiz. Herkes istediğini istediği şekilde alsın isteriz ama bazıları öyle istemiyor. Bu durumda bizim de elimizden bir şey gelmiyor. Artık kampanya yapmaktan kâr edemez hale geldik, satış yapamıyoruz. Mezuniyetler ve düğünler olmasa kepenk kapatmak zorunda kalacağız. Bakalım bu durum daha ne kadar bu şekilde ilerleyecek. “