Takım kampta, taraftarın aklı tahta da...

Antalya kampının 7'inci gününde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takım, dünkü antrenmanda teknik ve taktik idman yaptı. Kapalı olan transfer tahtasının açılması konusunda ise henüz bir gelişme olmadı.

Tarih: 09.01.2023 12:35
Takım kampta, taraftarın aklı tahta da...

Sinan AYDIN

Spor Toto 1.ligin ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Erzurumspor'da, kamp oldukça faydalı geçiyor. Antalya kampının 7'inci gününde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takım, dünkü antrenmanda teknik ve taktik idman yaptı. İdman sonunda ise çift kale maç yapıldı. Antalya kampını dolu dolu geçiren Erzurumsporlu futbolcular, sıcak ve güneşli havada bol bol güç ve enerji depoluyorlar. Antrenmanlarda, futbolcuların keyifli halleri teknik heyet ve yönetiiclerin yzünü güldürüyor. 

TAHTA KONUSUNDA BİR GELİŞME YOK

Transfer tahtasının açılıp açılmayacağının belli olmadığı Erzurumspor'da, taraftarların endişeli bekleyişi sürüyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın tahtanın açılması için yoğun çaba sarfettiği öğrenilirken, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in, taraftarın '' Açarsa Tahtayı Sekmen Açar'' çağrısına nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor. Mavi Beyazlılar,  Antalya Kumluca’da 13 Ocak’a kadar kamp yaptıktan sonra İstanbul’a geçerek 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci  yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek.