Taner Tugay Yakutiye Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı!

Taner Tugay Yakutiye Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı!

Tarih: 23.11.2023 12:11 Güncelleme: 23.11.2023 13:40
Taner Tugay Yakutiye Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı!

Erzurum Günebakış Gazetesi / Serpil GÖL

Tugay Emlak Şirket Müdürü ve Tugay Medya Genel Yayın Yönetmeni Taner Tugay, 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaat evraklarını, Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Bekmez’e teslim etti.

Tugay Emlak Şirket Müdürü ve Tugay Medya Genel Yayın Yönetmeni Taner Tugay, başvuru sonrası AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nu ziyaret ederek, Yakutiye İlçesi için hazırladığı projeleri anlattı.

Ak Parti’den Yakutiye Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yapan Taner Tugay, Yakutiye ilçesinde var olan sorunların çoğuna hâkim olduğunu ve “memleket meselesi emek ve gönül meselesidir” diyerek bu yarışın içerisine dâhil olduğunu söyledi.

“Yakutiye’nin genelinde var olan büyüklü, küçüklü sorunların çoğuna hâkimiz. Bu görev kutsal bir görevdir, emek ve gönül isteyen bir görevdir. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına bu görevi seve seve üstlenmeye hazırım. 31 Mart yerel seçimlerinde yarış içerisine girecek olan tüm adaylara başarılar diliyorum, seçimlerin tüm Erzurum halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”