Taraftar gruplarından ´´Acil Eylem´´ Çağrısı

Sabır taşı çatladı! Taraftar Gruplarından ´´acil eylem´´ çağrısı...

Tarih: 01.01.0001 00:00
Taraftar gruplarından ´´Acil Eylem´´ Çağrısı

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da alınan kötü sonuçlardan sonra taraftarlarında sabrı taştı. BB Erzurumspor´un tribün gruplarından Dadaşlar grubu ve Erzurumlular grubu, Fenerbahçe maçından sergilenen oyun ve alınan mağlubiyet sonrası sessizliklerini bozdular.  

DADAŞLAR GRUBU ACİL EYLEM ÇAĞRISI YAPTI

İşte Dadaşlar grubunun ´Acil Eylem´ çağrısı yaptığı o açıklama.

"Değerli Büyük Erzurumspor Taraftarları

Takımımızın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde hep bir umutla iyi olacağını düşünerek destek olma yolunda özverili davrandık. Erzurum ve Erzurumspor zarar görmesin felsefesini savunarak herkesin Erzurumspor menfaatini savunduğunu benimsedik.!

Ancak görüyoruz ki Büyük Erzurumspor Taraftarının bu samimiyetini futbolcu kardeşlerimiz hala daha anlayamamış. Her hafta hatta 3 günde 1 oynanan maçlar öncesi hep bir umut ama sonrası hep bir hüsran .

Bu şehrin umutlarını kendilerine oyuncak eden samimiyetsiz yada kabiliyetsiz her kim varsa bir an önce kulüple bağı kesilmeli transfer noktasında da şehrin büyükleri acil ivedilikle devreye girip bu  duruma el koymalıdırlar.

Erzurumspora hizmet etme konusunda meziyetli futbolcuların şehire getirilmesi bir an önce bu girdaptan çıkmak için acil eylem planı yapılması gereklidir.

Ayrıca her platformda Erzurumu ve Erzurumsporu hakkıyla destekleyen taraftarın stad da olmayışının sahayı nasıl etkilediğini sezon başından beri görüyoruz. O yüzden stad da ki en büyük destekci olan taraftarın stad dışındaki söylemlerinin de iş işten geçmeden ciddiye alınmasını istiyor ve talep ediyoruz.

Bu takım bu lige kolay gelmedi mahalle takımlarıyla oynarken bile yürekli ve işini ciddiye alan futbolcu topluluğu ve onları bağrına basıp binlerce kilometre yol yapıp zemheride takımını destekleyen bu büyük taraftarı vardı . Kavga etti otobüsü bozuldu aç kaldı son parasını harcadı ama 4 kez Şampiyon yaptı. Bu emeklerin karşılığının bedeli yoktur olmaz olamaz.!

Sonuç olarak ERZURUMSPOR´a hizmet etme noktasını kendisine Hobi edinenlerle değil bir  şehrin umutları olarak görenlerle yola devam edilmelidir.!

ERZURUMSPORLULAR GRUBU ACİL TRANSFER İSTEDİ

Erzurumsporlular grubu bir açıklama yaparak transferde hızlı ve takıma kartı sağlayacak oyuncuların bir an önce alınmasını istediler.

Taraftar gruplarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimine çağrılar ardın ardına geliyor.

Erzurumsporlular grubuda sosyal medya aracılığı ile yönetime çağrı yaparak transferde Erzurumspor formasını seven ve başarıya aç futbolcuların bir an önce takıma kazandırılmasını istedi. işte o açıklama.

"Bütün Erzurumspor Yönetimine;

Takımımızın 18 haftalık kötü gidişatını hep bir Umut içinde iyi olmasını bekleyerek sustuk ve sessizliğimizi sürdürdük.

Ne yazıkki takımımızın bu kötü gidişatı bütün Erzurumspor taraftarlarını derinden üzmüş ve sabrını taşırmıştır.

Yönetime çağrımız olarak,hali hazırda transfer dönemindeyken takımın hali de ortadayken transferde ellerini çabuk tutmalarını,

Erzurumspor formasının değerini bilen,kaliteli,heyecanını kaybetmemiş futbolcuların

takımımıza kazandırılmasını bekliyor,acele bir şekilde istiyor ve talep ediyoruz.

Sezon sonu oluşacak her olumsuz şartta Sorumlusunu Yönetimi tutarak karşılarında en iyi şekilde bizi göreceklerini bilmelerini isteriz.