Taraftar Kocaelispor Maçını Değerlendirdi

TFF 1. Lig 8. haftasında gerçekleşen Erzurumspor FK-Kocaelispor maçını taraftar değerlendirdi.

Tarih: 08.10.2023 17:29
Taraftar Kocaelispor Maçını Değerlendirdi

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

TFF 1. Lig’in 8. Haftasında Kocaelispor ile karşılaşan Erzurumspor FK, maçından beraberlik çıktı. Maçı değerlendiren Erzurumspor taraftarları, Erzurumspor’un kısıtlı kadrosu ile iyi oynadığını ve Kocaelispor’un galibiyet serisini bozduğunu da dile getirdi.

“Erzurumspor, kısıtlı kadrosu ile güzel oynadı. Kocaelispor, TFF 1. Lig’deki en güçlü takımlardan birisi, ama Erzurumspor da iyi bir takım. Taraftar olarak galibiyet elde etmeyi isterim, ancak olmadı. Erzurumspor’un aldığı galibiyet, Kocaelispor’un aynı zamanda galibiyet serisine de bir kesik atmış oldu. Takımımızın bundan sonraki maçlarda galibiyetlerle dönmesini Umut ediyorum. Erzurumspor’a ve futbolcularına başarılar diliyorum. Maç güzel geçti. İnşallah takımımızın bundan sonraki maçlarda daha güzel sonuçlar elde edecek.”

Hakemleri Değil Maçı ve Futbolcuları Konuşmak İstiyoruz

“Maçta çok hakem hatası olduğunu düşünüyorum. Bence hakem maçı iyi yönetemedi. Uzatma süresini bile çok az verdi. Umarım artık her maç sonunda hakemleri konuştuğumuz günler geri de kalır da biz de sadece maçın sonucunu ve futbolcuların maçtaki performanslarını konuştuğumuz günleri görürüz. Bunların dışında, Erzurumspor olarak deplasmanda oynadık. Bu dezavantaj da takımın oynadığı oyunu etkileyebiliyor. Oyuncularımız büyük bir mücadele veriyorlar. Cumhuriyetimizin temelleri atılan Erzurum’da, futbolcularımızın büyük bir mücadele vererek bu şehrin takımının önemli bir noktaya getirilmesi gerektiğinin farkındalığı ile, oyuncuların karşılaşmalara daha motive bir şekilde çıkmaları sağlanmış olabilir.”