Taraftar Sekmen'den müjde bekliyor

Kamp programını bugün sonlandırarak İstanbul'a geçecek olan Erzurumspor'da, transfer tahtasının açılması konusunda hiçbir gelişme olmadı. Mavi beyazlı taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'den gelvcek müjdeli haberi bekliyor.

Tarih: 13.01.2023 18:21
Taraftar Sekmen

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Ligin 20'inci haftasında Pazartesi günü İstanbul'da Pendikspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampını sone erdirdi. Mavi Beyazlı kafile, bugün uçakla İstanbul'a geçerek Pendikspor maçı hazırlıklarını burada sürdürecek. Antalya kampının son taktik ağırlıklı idman yapan futbolcular, Muzaffer Bilazer'in direktifleri doğrultusunda Pendikspor maçındaki oyun kurgusunun provasını yaptılar.

MARTİN HASEK KAMPA KATILMADI

Rakibin artılarını ve  eksilerini oyuncularına anlatan Muzaffer hoca, bu maçtan alınacak puan yada puanların çok önemli olduğunu hatırlattı. Antalya kampı boyunca morallerinin yerinde olduğu gözlenen futbolcular, Pendikspor'u yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istiyorlar. Bu arada Mavi Beyazlı takımın yabancı futbolcularından Martin Hasek, daha önce Muzaffer hoca ile yaptığı görüşmede takımdam ayrılmak istediğini söylemişti. Sözleşmesi devam eden Hasek'e, kendisine takım bulması için izin verilmişti. Takım bulamayan Hasek, kampa katılmamak için rapor aldı. 

TAHTANIN MUTLAKA AÇILMASI GEREKİYOR

Başarılı orta saha oyuncusu ile yapılan görüşmelerde, psikolojisinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi. İkinci yarı Hasek'ten de yararlanamayacak olan Erzurumspor'un mutlaka tahtayı açıp takviyeler yapması gerekiyor. Spor otoritelerine göre, tahta açılmaz ve takviye yapılmaz ise, ileriki dönemde puan silme cezaları da geleceği için Erzurumspor'un ikinci lige düşmesi kaçınılmaz olacak. Borcu ile birlikte düşeceği için de tekrar toparlanması mucize olacak. Bu nedenle taraftarlar Kulübün Onursal Başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den tahtayı açması için müjde bekliyor. Bu arada maçın hakemi de belli olu. Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftası’nda 16 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Pendik Stadyumu’nda karşılaşacağımız Pendikspor maçını Kutluhan Bilgiç yönetecek.