Tarımcılara kişisel gelişim ve stres yönetimi eğitimi

Tarım Müdürlüğü personeli kişisel gelişim ve stres yönetimi eğitimi aldı. Eğitime katılanlara törnel sertifikaları verildi.

Tarih: 16.12.2022 17:43
Tarımcılara kişisel gelişim ve stres yönetimi eğitimi

Sinan AYDIN

Erzurum Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline yönelik, 'Kişisel Gelişim ve Stres Yönetimi' eğitimi verildi. Eğitime katılanlar, törenle sertifikalarını aldı. Atatürk Üniversitesi Bitkisel Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi tarafından desteklenen, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ortaklığı ile Palandöken, Yakutiye, Aziziye İlçe Müdürlüğü Personellerine ''Kişisel Gelişim ve stres yönetimi '' konusunda eğitim verildi. Eğitim sonunda katılımcılara Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Prof. Dr. Adem Aksoy, Aziziye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ümit  Koç, Palandöken İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Yiğit, Yakutiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Muzaffer Kara'nın katılımlarıyla belgeleri verildi.

KİŞİSEL GELİŞİM VE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ NEDİR?

Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü Eğitiminin içeriği şöyle. Eğitimde; stresin yol açtığı sebep ve sonuçları öğrenebilmek, stresi kontrol altına alabilmek, olayların yaratabileceği öfke hissini kontrol alabilmek ve doğru biçimde yönetebilmek anlatılmaktadır. Stres Yönetimi Eğitimi ise, günlük yaşamda ve iş hayatında karşılaşılan stres durumlarını yöneterek daha etkili ilişkiler kurmak isteyen kişilere yönelik düzenlenen bir online eğitim programıdır. Stres yönetimi eğitimi ne işe yarar? Stres Yönetimi eğitimi ile katılımcıların; etkili iletişim tekniklerini öğrenmelerini, bu eğitim programı sayesinde iş hayatının ve günlük hayatın stresinden kurtulmasını, sağlıklı bir şekilde hedef belirlemelerini, başarılı ve mutlu bir hayata kavuşmaları için gerekli motivasyonu kazanmaları amaçlanııyor.