Tarımsal destekleme ödemeleri yatmaya başladı

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığı duyuruldu.

Tarih: 27.08.2022 11:03
Tarımsal destekleme ödemeleri yatmaya başladı

Nesrin Demir

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesabına aktarılmaya başlandığı duyuruldu. Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları ve Uzman Eller Proje Desteği kapsamında toplamda 5,3 Milyon TL’lik tarımsal destek ödemesininçiftçilerin hesaplarına aktarılacağı bilgisi paylaşıldı.

Konuya ilişkin Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği kapsamında Bin 106 çiftçiye 1 milyon 307 bin 562 TL,Kırsal Kalkınma Yatırımları Kapsamında da Temmuz ayında 27 ücretimize 651 Bin TL Ağustos ayında ise 69 üreticimize 1.6 Milyon TL olmak üzere toplam da 96 üreticimize 2.3 Milyon TL,Uzman Eller Proje Desteği kapsamında 17 üreticimize 1,7 Milyon TL olmak üzere toplamda 5,3 Milyon TL’lik tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. Tüm üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.