Tasavvuf İkliminde Erzurum programı

Erzurum Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Konseyi tarafından düzenlenen Tasavvuf İkliminde Erzurum "Makamımız aşk, usulümüz edeptir bizim, kapımıza değil, gönlümüze vuran buyursun" programı İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Tasavvuf İkliminde Erzurum programı

 

Nesrin Çetinkaya

"Makamımız aşk, usulümüz edeptir bizim, kapımıza değil, gönlümüze vuran buyursun" sloganı ile yola çıkılan programa Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Ahmet Kırkkılıç konuşmacı olarak katıldı. Program kapsamında sahne alan Grup Işıltı tasavvuf müziği ve şiir dinletisi ile izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ücretsiz düzenlenen programa Erzurumlu tasavvuf severlerin katılımı yoğundu.

Programa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü 1´inci sınıf Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Yazarlar Birliği Başkanı Hanifi İspirli, Kent Konseyi Başkanı Tayyip Güngör, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Kırmacı, Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.