Taşkesenlioğlu´ndan GÜNEBAKIŞ´a ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ?Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları liderinin arkasında durarak bertaraf etmiştir. Bundan sonrada bertaraf etmeye devam edecektir

Tarih: 01.01.0001 00:00
Taşkesenlioğlu´ndan GÜNEBAKIŞ´a ziyaret

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu GÜNEBAKIŞ gazetesine gerçekleştirdiği ziyarette Milli Ruh´un dimdik ayakta olduğunu belirterek, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, bu ruhun bertaraf ettiğinin altını çizdi.

Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tugay ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mahmut Akdağ´la sohbet eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz Hain kalkışma sonrası, doğusuyla, batısıyla nasıl bir millet olduğumuzu bütün dünyaya çok net gösterdiğimizin altını çizen Taşkesenlioğlu, vatan dendiğinde ülkemizde ve memleketimizde akan suların durduğunu belirtti.

Karayazı´sıyla, Aşkale´siyle, Oltu´suyla, Tekman´ıyla, Hınıs´ıyla, İspir´iyle bütün bir Erzurum´da Milli Ruh´un, Milli bilincin üst düzeyde olduğunun altını çizen Taşkesenlioğlu, ?İl Merkezine ve çevre ilçelere gerçekleştirdiğim ziyarette beni mutlu eden en önemli şey, Milli ruhun dimdik ayakta olduğunu görmektir. Bu ruhu Karayazı´sıyla, Aşkale´siyle, Oltu´suyla, Tekman´ıyla, Hınıs´ıyla, İspir´iyle bütün ilçelerimizde görüyoruz. Erzurum, ülkemiz üzerine oynanan oyunları alt üst eden şehrin adıdır. Memleketimle, memleketimin insanıyla onur duyuyorum.? diye konuştu

?Bu bilinç var oldukça, nerden ve nasıl saldırırlarsa saldırsınlar, başarılı olamayacaklardır? diyen Taşkesenlioğlu, Bu ülkenin bölünemeyeceğini, milletin çok net bir şekilde gösterdiğini kaydetti. 

Murat ÖZDEMİR