Tatvanlı sporculardan büyük başarı

Tatvanlı sporculardan büyük başarı

Tarih: 14.07.2023 14:19 Güncelleme: 14.07.2023 14:20
Tatvanlı sporculardan büyük başarı

BİTLİS (İHA) – Mardin’de yapılan Kickboks Türkiye Şampiyonasına Bitlis’i temsilen katılan Tatvanlı sporcular; 1 Türkiye şampiyonluğu, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük başarı elde etti.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 06-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya katılan Tatvanlı sporculardan Özlem Melek Korkmaz 48 kilo gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, Hasan Eripek büyükler ağır siklette, Gamze Korkmaz ise 48 kilo büyükler kategorisinde Türkiye ikincisi, Muhammet Karayılan da büyükler 67 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.
Elde edilen başarıdan dolayı sporcularına tebriklerini ileten takım antrenörü Ömer Uğur, şampiyona sonucunda sporculardan Seyit Ali Arıcı, Mustafa Kurt, Özlem Melek Korkmaz, Hasan Eripek ve Gamze Korkmaz’ın Kickboks Milli Takımında farklı turnuvalara katılma hakkı elde ettiğini ifade etti. Başarıda emeği bulunan, destek ve katkı sunan herkese teşekkürlerini ileten Uğur, başarıların devamı için ara vermeden çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir ise genç sporcuların elde ettikleri başarılarla gururlandıklarını ifade etti. Sporculara tebriklerini, emeği geçenlere ise teşekkürlerini ileten Kaymakam Demir, “İlimizi temsilen katıldıkları Kickboks Türkiye Şampiyonasında; Türkiye 1.’si olan sporcumuz Özlem Melek Korkmaz’ı, Türkiye 2.’si olan Hasan Eripek ve Gamze Korkmaz’ı ve Türkiye 3.’sü olan sporcumuz Muhammet Karayılan’ı tebrik ediyorum. Takım Antrenörü Ömer Uğur ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Sporcularımızın başarılarıyla bir kez daha gururlandık. Elde ettikleri derecelerle milli takıma katılmaya hak kazanan sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.