TEBRİZKAPI SOSYAL TESİSLERİ YERLİ YABANCI TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri yerli ve yabancı turistlerinin akınına uğruyor.

Tarih: 17.12.2023 22:41
TEBRİZKAPI SOSYAL TESİSLERİ YERLİ YABANCI TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisleri Erzurum’a ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında, kış mevsiminde adeta patlama yaşanıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisleri şehri ziyaret eden yerli ve yabancı turistler tarafından beğeni toplarken sosyal tesisleri adeta şehrin çehresini değiştirdiklerini söylediler.

Ziyaretçiler,” Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri ve oteller de harika Büyükşehir Belediyemizin sosyal tesisleri adeta şehrin  çehresini değiştirmiş. Türkiye’nin en ekonomik ve en seçkin kayak merkezinde tatilimizin keyfini çıkarıyoruz.  Erzurum'a ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında, kış mevsiminde patlama yaşanıyor. Erzurum kültürünü yansıtan eserler teşhir edilip satılacak. Aynı zamanda Erzurum’la bağlantı noktası burası olacak. Şehir, bir medeniyetin etkisinin en çok hissedildiği ve özelliklerinin yaşandığı yerdir. Her bir medeniyet, kurduğu şehirlerle kendini ifade eder. Şehir ve medeniyet arasındaki ilişki, karşılıklıdır. Hem medeniyetler şehirleri hem de şehirler medeniyetleri etkiler. Şehirler, şehri meydana getiren anlayışın sahibi olan medeniyetin bir sonucu olarak kurulur. Bununla birlikte şehirlerin doğası ve içindeki insanı şekillendirme özellikleri medeniyetin şekillenmesine de etki etmektedir. Şehirler sadece yerleşim yeri değildir. Medeniyetler tarihi, bir bakıma şehirlerin tarihleridir.”