Tek hedefimiz 3 puan

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Emrah Başsan, Spor Toto Süper Lig´de Cumartesi günü oynayacakları maçı kazanarak, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Tek hedefimiz 3 puan

 

Sinan AYDIN

 

Mavi-beyazlı ekibin deneyimli orta saha oyuncusu Emrah Başsan, ?? Tek hedefimiz 3 puan´´ dedi. Eski takımı Antalyaspor´a karşı Cumartesi günü sahaya çıkacak olan Emrah Başsan, gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a yaptığı açıklamada, ??Tabi onlarda (Antalyaspor) içeride Akhisar´a yenildiler. Bizim maçta çıkış yakalamak isteyeceklerdir. Ama sonuçta bizimde 4-5 haftadır iyi giden bir futbolumuz var. Mehmet hocamızla birlikte iyi bir çıkışa geçtik. Artık bu tip maçları içeride vermemek gerekiyor. Puan kaybı vermemek lazım. Bizim tek düşüncemiz 3 puan. Ne beraberlik, ne mağlubiyet gibi hiç bir şey düşünmüyoruz´´ dedi.

 

??TARAFTARIMIZIN BU MAÇTA ÇOK BÜYÜK BİR DESTEĞİ LAZIM´´

 

Takımın iyi bir hava yakaladığını belirten Başsan, ?? Hem ben hem takım arkadaşlarımız olsun, hem yönetimimiz olsun, taraftarımız olsun iyi bir hava yakaladık. İçeride çok güzel bir taraftar baskımız oluyor. Taraftarımızın da bu maçta çok büyük desteği lazım bize. Onlara da buradan sesleniyorum. Bu maç çok önemli bizim için. Antalyaspor eski takımım olabilir. Onlarda tabi ki 3 puan almak için savaşacaktır. Ama bizim daha çok ihtiyacımız var ve bizim kazanmamız gerekiyor. Bunun bilinci ile sahada olacağız. İnşallah ta 3 puanı alarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz´´ diye konuştu. .