Tekman ürünlerine yoğun ilgi

Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Erzurum Tanıtım Günleri ANFA Altınpark Expo Center´da Tekman ürünlerini tanıttıklarını ve stanttın yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Tekman ürünlerine yoğun ilgi

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfınca (ESAV) bu yıl 7. düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri Altınpark´ta 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kurulan stantlarda Erzurum kültürü ve yöresel ürünleri tanıtıldı. Erzurum´a özgü kadayıf dolması, cağ kebabı, peynir, tereyağı ve geleneksel el sanatları gibi birçok ürün sergilendi, hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Erzurumluların bile sabırsızlıkla her yıl beklediği Erzurum Tanıtım Günleri, Türkiye çapında yoğun bir ilgi görüyor. Türkiye ve hatta ulusal boyutta Erzurum´un tanıtılması, görsel ve damak lezzetlerinin gözler önüne konulması Dadaşlar diyarı için önemli bir prestij konumunda. Bu sebeple burada Erzurum´un her köşesinde bulunun mükemmellikler sergilendi.

ESAV tarafından düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri ANFA Altınpark Expo Center´da açılan Tekman ürünleri stanttı da yoğun ilgi ile karşılaştı. Tekman Belediyesinin organizatörlüğünde açılan stantta, Tekman´ın birçok ürünü tüm Türkiye´ye tanıtıldı. Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, her fırsatta Tekman´ı tanıtmak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Başkan Ergin, ?Ankara´da bir araya geldik. Erzurum Günleri etkinlikleri 17-20 Ekim tarihleri arasında Anfa Altınpark Expo´da gerçekleştirildi. Tekman´ımızı çiçek balıyla, tuzuyla, alabalığıyla ve diğer birçok ürünüyle tüm Türkiye´ye elimizden geldiğince tanıtmaya çalışacağım. Bugün Ankara´da, ilerde başka illerde ?Durmak Yok´. Bizler Tekman için buradayız. Bunun farkında ve bilincinde olarak, her alanda Tekman´ımızı geliştirmeye, büyütmeye, yüceltmeye çalışıyoruz ve çalışacağız.? dedi.