Tekman ve Olur'da makine-ekipman parkı kuruldu

Tekman ve Olur İlçe tarım müdürlükleri tarafından çiftçiler ve üreticilerin hizmetine sunulmak üzere makine-ekipman parkı kuruldu.

Tarih: 09.08.2022 10:49
Tekman ve Olur

Sinan AYDIN

Erzurum İl tarım ve Orman Müdürlüğü, merkvz ve ilçelerde makina parklarını genişletiyor. Bu kapsamda Tekmen ve Olur İlçe tarım müdürlükleri tarafından makine-ekipman parkı kuruldu. Konu ile ilgili İl tarım ve orman müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede, şöyle denildi: ''Tekman'da DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen proje kapsamında 3 adet makine-ekipman alınarak çiftçi ve üreticilerin hizmetine sunuldu. Proje kapsamında 1' er adet  Taş Toplama Makinesi, Katı Gübre Dağıtma Römorku, Hububat ekim mibzeri alındı. Projede değerli emekleri ile katkı sağlayan çalışma arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dileriz.''

OLUR'DA DA MAKİNE EKİPMAN PARKI KURULDU

Olur'da da yine DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen proje kapsamında 4 adet makine-ekipman alınarak çiftçi ve üreticilerin hizmetine sunuldu. Yapılan bilgilendirmede, '' Proje kapsamında 2 Katı Gübre Dağıtma Römorku, 1 adet Pinömatik mibzer ve 1 adet diskaro alındı. Projede değerli emekleri ile katkı sağlayan çalışma arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dileriz.'' denildi.