Tenis Heyecanı, Gençler ile Devam Ediyor

Erzurum'da Tenis heyecanı gençler kategorisi ile Mevlana Vadisi’nde devam ediyor.

Tarih: 15.02.2024 23:23 Güncelleme: 16.02.2024 00:12
Tenis Heyecanı, Gençler ile Devam Ediyor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum’da genç tenisçilerin şampiyonluk mücadelesi bugün başladı. Mevlana Vadisi'nde bulunan tenis kortunda dün tamamlanan Okul Sporları Tenis Yıldızlar İl Birinciliği’nin ardından, bugün kızlarda 6 okul ve erkeklerde 4 okul olmak üzere toplamda 10 okul, Okul Sporları Tenis Gençler İl Birinciliği’nde kıyasıya mücadeleye başladılar.

Dün itibariyle tamamlanan birincilik müsabakalarının ardından bugün başlayan turnuvada kızlarda ve erkeklerde birinci sırayı elde edecek olan takımlar, grup müsabakalarına gitmeye hak kazanacaklar. Bu aşamada öne çıkan takımlar, Erzurum'u temsil etmek üzere grup müsabakalarına adım atacaklar.

Karşılaşmalar ise deneyimli Tenis Hakemleri Kadir Kisrik, Emrah Güneş ve Nazlı Işık tarafından yönetiliyor. Hakemlerin adil yönetiminde gerçekleşen mücadeleler, genç tenisçilere adil bir rekabet ortamı sunuyor. Şampiyonluk kürsüsüne çıkacak olan takımlar, grup müsabakalarında da başarılı bir performans sergiledikleri takdirde Erzurum'u Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkını kazanacaklar.