Tenis Küçükler Şampiyonu Süheyla Sıtkı Alp

Geleceğin tenisçileri, Mevlana Vadisi'nde kıyasıya yarıştılar.

Tarih: 10.02.2024 16:50
Tenis Küçükler Şampiyonu Süheyla Sıtkı Alp

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum'un tenis tutkunları, Mevlana Vadisi'nde düzenlenen Okul Sporları Tenis Küçükler Erzurum İl Birinciliği'nde nefes kesen mücadelelere tanık oldu. Genç tenisçiler, büyük bir heyecan ve yetenekle ter dökerek şampiyonluk için yarıştılar. Turnuva sonunda zirveye çıkan takım, Atatürk Üniversitesi Sıtkı Alp Ortaokulu oldu. Mevlana Vadisi'nde bulunan tenis kortunda gerçekleşen müsabakalarda, öğrenciler geleceğin tenis yıldızları olma yolunda önemli adımlar attılar.

Turnuvada, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci sırayı alırken, Saltuk Bey Ortaokulu ise turnuvanın üçüncüsü oldu. Bu başarılarla birlikte derece elde eden okullar, sadece bireysel değil aynı zamanda takım olarak da önemli birer başarıya imza attılar.

Özellikle şampiyon olan Atatürk Üniversitesi Sıtkı Alp Ortaokulu, elde ettiği birincilikle birlikte grup müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Süheyla Sıtkı Alp Özel Ortaokulu, grup müsabakalarında da başarılı olması durumunda, Okul Sporları Tenis Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum'u gururla temsil etme fırsatını yakalayacak.