Tescilli 'Orta oyuncu' Zehra Güneş! Sezona damga vurdu

Avrupa Şampiyonu apoeletini takan Filenin Sultanları, Tokyo'da olimpiyat elemeleri için mücadele verecek. Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş damga vurmaya devam ediyor.

Tarih: 13.09.2023 14:33
Tescilli

VNL şampiyonluğu sonrası Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkan Filenin Sultanları, Tokyo'da olimpiyat elemeleri için mücadele verecek. Takımda öne çıkan isimlerden olan Zehra Güneş bu sezon ödüllere doymadı.

DÜNYA SIRALAMASINDA ZİRVEDEYİZ
Filenin Sultanları, Dünya sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. Finalde Sırbistan'ı 3-2 mağlup etmemizin ardından 3.4 puan hanemize yazdırdık. A Milli Kadın Voleybol Takımımız 384 puanla liderliğini sürdürürken ABD 366 puanla ikinci sırada yer aldı. Filenin Sultanları'nın CEV Avrupa Şampiyonası finalinde yendiği Sırbistan ise 357 puanla dünya sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

İLK 2'YE GİREN OLİMPİYAT BİLETİNİ KAPAR
Olimpiyat Elemelerinin oynanmasına 3 gün kaldı. Her takım kendi grubundaki diğer 7 takım ile birer maç oynayacak ve bu maçlar sonunda oluşan sıralama üzerinden her grubun ilk 2 takımı Olimpiyat biletinin sahibi olacak.

 

Tescilli Orta oyuncu Zehra Güneş Sezona damga vurdu

 

 

TESCİLLİ EN İYİ ORTA OYUNCU ZEHRA GÜNEŞ
Zehra Güneş, 2022/2023 sezonunda dört bireysel ödülün sahibi oldu. Güneş, katıldığı turnuvalarda 'En iyi orta oyuncu' ödüllerini kazandı.

-Dünya Kulüpler Şampiyonası
-Şampiyonlar Ligi
-Milletler Ligi
-Avrupa Şampiyonası

HABER MERKEZİ