Tete Fenerbahçe için İstanbul'a geldi!

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Tete transferinde son aşamaya geldi.

Tarih: 03.08.2023 15:01
Tete Fenerbahçe için İstanbul

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Tete transferinde son aşamaya geldiSkorer'in edindiği bilgilere göre Fenerbahçe, Tete transferinde son aşamaya geldi. Brezilyalı futbolcu menajeri ile İstanbul'a geldi. Tete ve menajeri sarı-lacivertli ekiple görüşmelerini sürdürüyor. Transferin her an gerçekleşebileceği öğrenildi.

DİKKAT ÇEKEN TRANSFERLER

Transferin hareketli takımı Sarı-Lacivertliler art arda bombaları patlatmıştı. Ryan Kent ile döneme hızlı bir giriş yapan ardından transferi zor gözüken Edin Dzeko'yu açıklayan ve Boşnak yıldızı kampa yetiştiren Fenerbahçe, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i de duyurmuştu. Djiku transferinde Beşiktaş'tan hızlı davranan Kanarya asıl hamleyi Dusan Tadic'le yaptı.

Beşiktaş'ın da çok istediği ve bir süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Sırp hücumcuyu bir anda Fenerbahçe kaptı. Ön hattını büyük oranda oluşturan Sarı-Lacivertliler savunmaya da Rodrigo Becao transferini gerçekleştirdi. Kısa bir süre sonra da Galatasaray altyapısından yetişen ve Marsilya'da aradığını bulamayan 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a imza attırıldı.

NASIL BOŞA ÇIKTI?

Tete, şu anda aslında Shakhtar’ın oyuncusu. Ancak Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle FIFA, Oyuncuların Statüsü ve Transferleri Yönetmeliği’nin 7. ekinde düzenlemeye gitmişti. Buna göre bu iki ülkedeki yabancı futbolculara, 2024'ün haziranına kadar sözleşmelerini askıya alma hakkı tanındı. HABER MERKEZİ