TKF Yönetimi Anıtkabir´i Ziyaret Etti

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto ve Yönetim Kurulu Anıtkabir´i ziyaret etti. 13 Eylül´de yapılan 4. Olağan Genel Kurul´da Başkanlığa seçilen Ali Oto ve Yönetimi, sabah 10.00´ da Anıtkabir´de yaptığı törende Atatürk´ün mozolesine çelenk bıraktı. A

Tarih: 01.01.0001 00:00
TKF Yönetimi Anıtkabir´i Ziyaret Etti

 

Sinan AYDIN

 

Türkiye Kayak Federasyonu 13 Eylül 2018 tarihinde Federasyon Başkanlığı seçimini başarıyla tamamladı. 2018-2022 dönemi için Federasyon Başkanlığı görevine şahsımı layık gören Genel Kurul Delegelerimiz, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerini de belirledi.

 

?? VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ´´

 

Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin bu önemli dönüm noktasında Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı olarak Türkiye Kayak Ailesinin birliğini ve kardeşliğini güçlendirmeye, kayak sporunu ülkemizde ve dünyada en üst seviyelere taşımak ve devletimizi yüceltmek için gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Zatıâlinizin ve arkadaşlarınızın kurduğu gelecek nesillerin bile emaneti olan cumhuriyetimizi her alanda olduğu gibi kayak sporunda da muasır medeniyetler seviyesine hedefleriyle buluşturmakla kararlıyız.

Allah bizleri mahcup etmesin, ruhun şad olsun.? Tören Anıtkabir´de çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.