Toplu ulaşım, bayramın ilk günü ücretsiz

Minibüsçüler ve Dolmuşlar Odası Başkanı Yılmaz Ağgün, ramazan ayında yapılan çalışmalar ve bayram sebebiyle toplu taşıma araçlarına getirilen yeni düzenlemeler ile ilgili GÜNEBAKIŞ´A özel değerlendirmelerde bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Toplu ulaşım, bayramın ilk günü ücretsiz

Günebakış/Nesrin Çetinkaya

Minibüsçüler ve Dolmuşlar Odası Başkanı Yılmaz Ağgün, Ramazan ayına özel olarak ulaşım seferlerinde yeni düzenlemelere gidildiğini söyledi. Bayrama sayılı günler kala bu düzenlemelere yenilerinin eklendiğini belirten Ağgün, bayramın ilk günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz çalışacağının kaydını düştü. Bayramdan sonra, toplu taşıma araçlarının çalışma sürelerinin yeniden değişeceği bilgisini paylaşan Ağgün, yolcuların rahatı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydederek, bu doğrultuda vatandaşlardan da hoşgörü ve hassasiyet beklediklerini söyledi.

Ramazan Bayramına sayılı günler kala toplu taşıma araçlarına birkaç yeni düzenleme getirdiklerini söyleyen Ağgün, ?Ramazan ayı bu sene iyi geçti. Yeni çalışmalar yeni düzelmeler yaptık, her sene olduğu gibi. Çalışma saatlerimizi uzatmıştık Ramazan ayında, bu süre bayramdan sonra yine normal haline dönecek. Aynı saatlerimizde çalışmaya devam edeceğiz. Bunun yanı sıra bayramın ilk günü toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak vatandaşımıza hizmet verecek. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın rahatı, huzurun için elimizde gelen gayreti, çabayı gösterdik. Yine aynı şekilde göstermeye de devam edeceğiz. Ramazan´da çok sıkıntı yaşamadık. Sürücülerimizi trafikte kurallara uyma açısından, vatandaşa davranış yönünden tutun da her konuda uyarıyoruz. Amacımız hem sürücülerimiz, hem vatandaşımız rahat etsin. Şunu söylemek gerekirse aynı hassasiyeti, hoşgörüyü vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Bu olduğun zaman ortada sorun da kalmayacaktır. Bu vesile ile de herkesin bayramını kutluyorum iyi bayramlar diliyorum? ifadelerine yer verdi.