TORTUM´DA MUHTEŞEM KONSER

Tortum Şehit Mücahit Daştan Anadolu lisesi müzik öğretmeni Yusuf Doğan ve öğrencileri Tortum ilçemizde muhteşem bir konsere imza attılar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
TORTUM´DA MUHTEŞEM KONSER

Orhan DURMUŞ

Türk Halk Müziği alanında eserleri seslendiren koro kalabalık orkestrası ile birlikte izleyicisini müziğe doyurdu. Yoğun bir ilgi ile gerçekleşen konser hem öğrencileri mutlu ederken velileri ve okul yönetiminin de taktirini topladı.

Bu güzel konserin mimari müzik öğretmeni Yusuf Doğan ise; ?ilçemize güzel bir konser sunabilmek için öğrencilerimizle aylarca çalıştık. Öğretmenlerin bence en büyük özelliklerinden birisi öğrencileri cesaretlendirmek ve var olan yetenekleri ortaya çıkmasına yardımcı olmaktır. Biraz destek olmakla öğrencilerin neler başarabileceğinin kanıtı niteliğinde olan konserimiz bu anlamıyla da ilçemize bir değer katmıştır. Öğrencilerimizde sıkılmadan severek çalışmalara katılım sağladılar ve birlikte güzel bir konser gerçekleştirdik. Bu tarz organizasyonlar basit gibi görünse de büyük uğraşlar ve çabalar sonucu meydana gelmektedir. Bu aşamaya kadar okul yönetimimizin, öğretmen arkadaşlarımın, müzisyen arkadaşlarımın ve Tortum ilçemizin değerli insanlarının da destekleri, yardımları sayesinde güzel bir müzik şöleni sunmuş olduk. Gazeteniz aracılığı ile de birbirinden değerli öğrencilerimi tekrar tebrik ediyorum. İkinci konserimiz ise 17.04.2019 tarihinde Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezinde olacaktır. Tüm müzik severleri oraya da bekliyoruz.? Dedi.