Tortumspor namağlup şampiyon oldu

3 Temmuz stadından Yakutiyespor ile final maçı oynayan Tortumspor, karşılaşmayı 2-0 kazanarak Amatör 1. Ligde 40 puanla sezonu namağlup tamamlayıp, BAL Ligi için final oynamaya hak kazandı.

Tarih: 07.04.2023 10:25
Tortumspor namağlup şampiyon oldu

Sinan AYDIN /Günebakış gazetesi

Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’in Tortumspor'a verdiği desteğin meyveler alındı. Başkan Yiğider'in Tortumspor Kulübü Futbol takımına verdiği büyük destekler neticesinde bu yıl kurulan takım, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) için final maçı oynamaya hak kazandı. 2022-2023 sezonu Erzurum Amatör 1. Ligde mücadele eden Tortumspor  Kulübü Futbol Takımı, önceki gün Erzurum 3 Temmuz stadından Yakutiyespor ile final maçı oynadı. Karşılaşmayı Furkan Şeker ve Rıdvan Palabıyık’ın golleriyle 2-0 kazanan Tortumspor, 40 puanla sezonu namağlup olarak bitirip, Bal Ligi için final oynamaya hak kazandı.

BAŞKAN YİĞİDER'DEN TEBRİK MESAJI

Takımını bir an olsun yalnız bırakmayan Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, takımı başarısından dolayı tebrik etti. Yiğider, “Sezonun başından itibaren girdiği her maçtan galip ayrılan futbol takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu başarıya imza atan Tortumspor Kulüp Başkanımız sayın Yusuf Çoban başta olmak üzere, Tortumspor yönetimini, teknik direktörümüz Metin Beyşer’i, kazanmak için elinden gelen tüm mücadeleyi gösteren futbolcu kardeşlerimi ve her maçta bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. İlçemizde yapımı devam eden stadımızın tamamlanmasıyla birlikte  daha büyük hedeflere ulaşacağız. Tortum İlçemizde her çocuğu her genci mutlaka sporla buluşturacağız.” diye konuştu. 

Tortumspor Kulübü Başkanı Yusuf Çoban ise yaptığı açıklamada “Çok şükür şuana kadar ki hedefimizi tutturduk. Final maçlarımızı da oynayıp en iyi şekilde Tortum ilçemizi temsil edeceğiz. Her daim desteğini aldığımız, Tortum Belediye Başkanımız Sayın Muammer YİĞİDER başta olmak üzere Tortum Kaymakamımız Sayın Fatih BAYRAM, Yönetim kurulumuz, Metin BEYŞER hocamız, Futbolcularımız ve taraftarlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür