Trabzonspor transferde durmak bilmiyor!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Nenad Bjelica yönetiminde 57 puanla 6. sırada tamamlayan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Tarih: 15.07.2023 15:34
Trabzonspor transferde durmak bilmiyor!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Nenad Bjelica yönetiminde 57 puanla 6. sırada tamamlayan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo-mavili ekip; Orsic, Onuralp Çevikkan, Benkovic, Kourbelis ve Fernandez'i resmen açıklarken, flaş bir transfere daha imza atmak için harekete geçti. Trabzonspor, Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonda 57 puan toplayarak ligi 6. sırada tamamaladı.Geçtiğimiz sezon sırasıyla; Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elenen Karadeniz ekibi, Süper Lig'de ise yarışa erkenden havlu atmıştı.Kötü gidişat sonrası ise teknik ekip ve yönetimde birçok değişiklik yaşanırken, yeni başkan ErtuğrulErtuğrul Doğan'ın gelişiyle birlikte ilk etapta takım Orhan Ak'a emanet edilse de, oda kısa süre ayrılanlar listesine adını yazdırdı. Doğan oldu.Orhan Ak'ın ayrılığı sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilirken, bu süreçte birçok isim ile görüşme gerçekleştirildi.Tüm bu gelişmeler sonrası ise başkan Ertuğrul Doğan, takımın başına Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica'nın getirildiğini duyurmuştu.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Geride bıraktığımız sezonu 57 puanla 6. sırada tamamlayan ve teknik ekip, yönetimsel anlamda değişiklikler yaşayan bordo-mavili ekip, yeni sezon için çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda Slovenya'da kamp çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, ,iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğun favorisi haline gelmek istiyor.

TRANSFERLER ART ARDA GELDİ

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, Kourbelis, Orsic, Fernandez, Onuralp Çevikkan ve Benkovic'i kadrosuna kattığını duyurmuştu.Birçok bölgeye daha takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'da tüm bu gelişmeler yaşanırken, flaş bir transfer gelişmesi daha yaşandı

PHİLİP ZİNCKERNAGEL BOMBASI

Karadeniz temsilcisi uzun süredir peşinden koştuğu Philip Zinckernagel için bir kez daha Olympiakos kulübünün kapısını çaldı.

Ancak bu defa pazarlıklar uzun sürmeyecek. Çünkü bordo-mavili idareciler Danimarkalı yıldız için Yunan ekibine son tekliflerini sundular.

Bundan sonra yeni bir teklif artışı yapılmayacak. Kısa bir bekleme süresine geçilecek. Trabzonspor'un Olympiakos'a yaptığı son teklif de belli oldu.

Fırtına'nın 28 yaşındaki futbolcu için Yunan temsilcisine önerdiği rakam 1.3 milyon euro. Tecrübeli oyuncuya da yıllık olarak aynı rakam teklif edildi.        HABER MERKEZİ