Trafik Danışmanlığı, Kaza Sonrası Mağduriyetleri Gideriyor

Erzurum Gül ?Hasar Yönetimi Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mesut Murat Önal, Trafik Danışmanlığı hakkında GÜNEBAKIŞ´a özel değerlendirmelerde bulundu. Mesut Murat Önal, Trafik kazaları sonucu meydana gelen daimi sakatlıklarda ve ölüm olaylarında ortaya çıkan m

Tarih: 01.01.0001 00:00
Trafik Danışmanlığı, Kaza Sonrası Mağduriyetleri Gideriyor

Elif YILMAZ

Türkiye genelinde son yıllarda Araç sayısının artış göstermesi trafik kazalarının oranını da artırdı. Türkiye İstatistik Kurumu 2016 verilerine göre, Türkiye genelinde 413 bin 169 trafik kazasının gerçekleştiği ve bu kazalarda 307 bin 629 Kişinin yaralandığı, 3 bin 493 Kişinin de bu kazalarda yaşamını yitirdiği açıklandı. Trafik kazalarının artması sonucunda sigorta şirketleri ile sorun yaşayan vatandaşlara kaza mağduriyetlerini gidermek için vatandaşlar danışmanlık şirketlerine başvurmaya başladı.

İNSANLARI BİLİNÇLENDİRİYORUZ

Erzurum´da faaliyet gösteren Gül Hasar danışmanlık Şirketi Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mesut Murat Önal  konuya ilişkin bilgi vererek, ?Trafik kazası sonucu yaralanmalarda sigortalıların tedavi giderleri önceleri Sosyal Güvenlik Kurumunca karşılanmaktayken, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca motorlu araçların sebep oldukları kazalarda yaralanan kimselerin tedavi giderlerini aracın zorunlu mali sorumluluk sigortasını yapan sigorta şirketinin karşılaması gerektiği gerekçesiyle kurum bu uygulamadan vazgeçti ve trafik kazalarından kaynaklanan yaralanmalarda tedavi giderlerini ödememeye başladı.  Ancak insanlar bu konuda yeterli bilgi sahibi olmadıklarından, SGK tarafından karşılanmayan tedavi giderlerini ilgili sigorta şirketine ödetmek yerine kendileri sağlık kuruluşuna ödemeye başladılar veya ödemek zorunda kaldılar. Bizde  insanları bilgilendirerek trafik kazaları sonucu meydana gelen daimi sakatlıklarda ve ölüm olaylarında ortaya çıkan maddi/manevi kayıplar da tazminat almalarında yardım ediyoruz? şeklinde konuştu.

EKİBİMİZLE YANINIZDAYIZ

Mesut Murat Önal Gül Hasar danışmanlığı olarak Trafik Kazası sonrasında ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalarda maddi tazminat haklarınızı inceleyip poliçedeki tazminatları sorunsuz olarak çözen sonuçlandırılana kadar hiç bir ücret talep etmeyen bir danışmanlık şirketi olduklarını söyledi. Ayrıca Mesut Murat Önal, ?Hasar Danışmanlığı Şirketi olarak, mağdurların geçirmiş olduğu trafik kazalarında en hızlı ve güvenilir bir şekilde, ilk andan itibaren gereken çalışmalarda hasar danışmanlığı yapmaktayız. İster Edirne´de, İster Kars´ta olun. En kısa zamanda uzman ekibimizle size destek verelim? dedi.