Transfer yok beddua çok!

Kahrolan taraftarlar, başarısız kadro mühendisliğinden sorrumlu tuttuklarına beddua ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Transfer yok beddua çok!

Sinan AYDIN

Hüseyin Üneş´in İlk 10 hedefi ile kurduğu kadro, Süper ligde son sıraya demir attı. Kahrolan taraftarlar, başarısız kadro mühendisliğinden sorrumlu tuttuklarına beddua ediyor.  Süper Lig´in 18. haftasında evinde ağırladığı ve mutlak puan yada puanlar alması gereken maçta Fenerbahçeye 3-0 mağlup olan BB Erzurumspor´da transfer belirsizliği sürüyor. Hüseyin Üneş´in İlk 10 hedefi ile kurduğu kadro, Süper ligde son sıraya demir attı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, freni patlamış kamyon gibi gelene gidene puanlar dağıtarak hızla kümeye gidiyor. Gidişat sonrası cefakar taraftarlar sosyal medyadan kadroyu kuranlara beddua ediyor.  

´´OBERTAN´DAN ÖNCE VE OBERTAN´DAN SONRA´´

Önceki gün Kazım Karabekir stadında Fenerbahçeyi konuk eden Mavi Beyazlılar, özellikle ikinci yarıdaki kötü futbol sonucunda rakibine 3 - 0 mağlup olarak hayal kıırklığı yaratmaya devam etti. Kalite farkının bariz ortaya çıktığı müsabakada,  BB Erzurumsporlu bazı oyuncuların takım oyunundan çok artistik tavırlar sergilemesi de farklı yenilgide etken oldu.  Obertan´ın sakatlanıp oyundan çıkması sonrası da, ibre tamamen Fenerbahçe´ye döndü. Maç adeta ´´Obertan´dan önce ve Obertan´dan sonra´´ diye ikiye ayrıldı. Bu arada BB Erzurumspor´un beceriksizlikleri ile çileden çıkaran oyuncusu Emrah Başsan, kaptırdığı iki topla adeta Fenerbahçeli futbolculara asist yaparak takımının kalesinde 2 gol görmesine nedenm oldu. Emrah Başsan, başta teknik direktör Mesut Bakkal olmak üzere herkesi çileden çıkardı.

TARAFTAR KAHROLUYOR

Tüm olumsuzluklara rağmen Emrah Başsan´ı 90 dakika sahada tutan Mesut Bakkal ise taraftarları hayretler içinde bıraktı. Futbolcularda hocada kötü olunca, farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maç sonrası sezonun ilk yarısı için kadroyu kuran ancak sonradan bırakıp giden eski başkan Hüseyin Üneş ile şuanki Başkan Ömer Düzgün ve yönetimine transferde geç kaldıkları için tepki çığ gibiydi. Transferde ağırdan alarak eleştirilere kulaklarını tıkadıkları iddia edilen yönetime, taraftarlar sosyal medyadan büyük tepki gösteriyor. Maç sonu yaptığı açıklamada ´´ Fenerbahçe´ye yenildik diye karalar bağlayacak değiliz´´ diyerek kafaları karıştıran ve hayretler içinde bırakan bir açıklama yapan teknik direktör Mesut Bakkal´ın ise neyi ima ettiğinin, ne demek istediğinin  açıklanması isteniyortaraftarlar tarafından.