Transferin bitimine saatler kala Beşiktaş'a 4 milyon euroluk piyango!

Bu sezon futbolcu satışında ezeli rakiplerinin gerisinde kalan siyah-beyazlı kulübe yıldız oyuncu için 4 milyon euroluk teklif geldi. Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlı futbolcu ayrıldığı takdirde takviye yapacak.

Tarih: 13.09.2023 11:57
Transferin bitimine saatler kala Beşiktaş

Trendyol Süper Lig'de yaz transfer penceresi 15 Eylül Cuma günü kapanacak. Transferin bitimine saatler kala Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncuya Körfez'den 4 milyon euroluk teklif geldi. İşte detaylar...

 

GEDSON'UN MAAŞINA İYİLEŞTİRME 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün A Spor’da yaptığı açıklamada “Gedson Fernandes'in kontratını tekrar uzattık, yeniledik, tazeledik. Gönlü bizde, bizim gönlümüz onda. Ama futbolcu bu, bir gün gitmek ister. Satışı söz konusu olursa, sanıyorum Türk tarihinin en büyük satışı olacaktır.

 

Transferin bitimine saatler kala Beşiktaşa 4 milyon euroluk piyango

 

 

MAAŞINA 500 BİN EURO ZAM

35’i geç, ben o rakamları artık konuşmuyorum” ifadelerini kullanmıştı. Genç futbolcunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Başarılı orta sahanın maaşına da iyileştirme yapılarak 1.2 milyon euro’dan 1.7 milyon euroya çıkarıldı. Beşiktaş formasıyla toplamda 45 resmi maça çıkan Gedson, 4 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

CENK VE SALİH'E DE İYİLEŞTİRME 

Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın takımdaki maaşlarının yeni transferlerin ardından takım ortalamasından çok düşük seviyede kalması sonrasında gözler yönetime çevrilmişti. Siyah-beyazlı idarecilerin, gelecek hafta içinde Cenk ve Salih’le bir araya gelip kontrat yenileme görüşmelerine başlayacağı kaydedildi. 

MULEKA'YA ER-RAYYAN'DAN 4 MİLYON EURO TEKLİF

Beşiktaş'ın adı sürekli Körfez ekipleriyle anılan Kongolu futbolcusu Jackson Muleka ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Katar ekibi Er-Rayyan'ın yıldız futbolcu için Beşiktaş'a 4 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Körfez ekibinin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmakta ısrarcı olduğu ifade ediliyor. Katar'da transfer dönemi 18 Eylül'de sona erecek. Beşiktaş yönetiminin teklifi Teknik Direktör Şenol Güneş'e ilettiği ve transferle ilgili son kararı Şenol Güneş'e bıraktığı öğrenildi.

 

Transferin bitimine saatler kala Beşiktaşa 4 milyon euroluk piyango

HABER MERKEZİ