Trtovac ile yollar ayrılıyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da daha önce ismi takımda kalacaklar arasında geçen Jasmin Trtovac, Erzurumspor´dan ayrılıyor. Kulüp tarafından konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, Trtovac ile en son yapılan görüşmeden anlaşmanın çıkmadığı öğren

Tarih: 01.01.0001 00:00
Trtovac ile yollar ayrılıyor

 

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da bileti kesilen futbolcular netlik kazanmaya başladı. Gökhan Karadeniz, Abdulkadir Özdemir, Demba Savage ve Bekamenga´nın takımdan ayrılacağı kesinleşirken, yapılan en son görüşmede Trtovac ile de anlaşma sağlanamadığı ve takımdan ayrılacağı öğrenildi.

TARAFTAR TRTOVAC´I İSTİYOR

1 Ağustos 2017 tarihinde kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan Trtovac, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. oynadığı futbolla tribünlerden sürekli alkış toplayan Trtovac´ın takımdan ayrılacağını duyan taraftarlar, sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirdiler. Takımın en istikrarlı futbolcularından olan Trtovac´ın hırsı ve kazanma arzusuyla takıma ruh kazandırdığını da dile getiren taraftarlar, takımda kalması gereken futbolcuların başında Trtovac´ın geldiğini belirtir yorumlarda bulunuyorlar.