TSK Mehmetçik Vakfı Şehitlerimiz için mevlit okutacak

TSK Mehmetçik Vakfı, Şehitler Haftası dolayısıyla genel müdürlük ve temsilciliklerinin bulunduğu illerde 16 Mart 2018 Cuma günü Aziz Şehitlerimiz için mevlit okutacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
TSK Mehmetçik Vakfı Şehitlerimiz için mevlit okutacak

Nesrin Çetinkaya

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından her yıl vatanın bölünmez bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan Aziz Şehitlerimiz için yılda iki kez mevlit okutulduğunu kaydeden TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, bu yıl Şehitler Haftası dolayısıyla ilk mevlidin 16 Mart Cuma günü  Lala Mustafa Paşa Camii´nde Cuma Namazı öncesi okutulacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Topdağı, ?TSK Mehmetçik Vakfı tarafından her yıl; vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan Aziz Şehitlerimiz için Şehitler Haftasında ve Ramazan ayında olmak üzere, yılda iki kez mevlit okutulmaktadır. Bu yıl okutulacak mevlitlerden ilki 16 Mart 2018 Cuma günü okutulacaktır. Şehitler Haftası münasebetiyle Aziz Şehitlerimiz için 16 Mart 2018 Cuma günü, Cuma Namazı öncesi Vakıf Genel Müdürlüğü´nün bulunduğu Ankara´da ve Vakıf temsilciliklerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Bursa illerinde mevlit okutulacaktır. Bu kapsamda Erzurum´da, Lala Mustafa Paşa Camii´nde 16 Mart Cuma günü Cuma Namazı öncesi okutulacak mevlide; tüm şehit ailelerimizi, gazilerimizi, bağışçılarımızı ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu vesileyle; aziz şehitlerimizi, merhum gazi ve bağışçılarımızı rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize, şehit ailelerimize ve bağışçılarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.? İfadelerine yer verdi.