TUGAY GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI VELİ TUGAY Sandıktan istikrar çıktı

Gazeteniz GÜNEBAKIŞ´ın da Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten inşaat sektörünün marka yüzü Tugay Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, Türk milletinin, Türkiye´ye musallat olan şer odakları ve onların içimizdeki iş birlikçilerine karşı, istikrardan, hu

Tarih: 01.01.0001 00:00
TUGAY GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI  VELİ TUGAY  Sandıktan istikrar çıktı

 

Nesrin ÇETİNKAYA

Tugay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, 24 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendirdi. ?Sandıktan ?istikrar´ çıktı? yorumunda bulunan Tugay, Erzurum´un yarınlara artık daha pozitif baktığını belirtti.

Seçimlerden aldığı sonuçla yeni bir başarıya imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı ve Cumhur İttifakı´nı tebrik eden Tugay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Tugay, Milletin bir kez daha istikrarlı ve güvenli rotayı tercih ettiğini kayda geçti. 24 Haziran Seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ekonomide ciddi bir rahatlamanın beklendiğini belirten Tugay, ?Şimdi yatırım zamanı? dedi.

ERZURUM YARINLARA ÇOK DAHA POZİTİF BAKIYOR

Erzurum özelinde yaptığı değerlendirmede, AK Parti iktidarının Erzurum´a kazandırdığı yatırımlarla ilin cazibe merkezi haline geldiğini belirten Tugay, ?Erzurum turizmde olsun, sanayide olsun, tarım ve hayvancılıkta olsun, bünyesinde barındığı potansiyelleri bir bir ortaya çıkardı. AK Parti iktidarının yatırımlarıyla, özelde yatırımcıyı cezbeden bir şehir haline geldi. Ovit, Kop, Zigana, Kırık, Dallıkavak gibi tünellerle liman kenti hüviyetine kavuşan Erzurum, Tarım ve hayvancılık noktasında aldığı desteklerle artık sıçrama yapabilecek konuma yükseldi. Sanayileşme noktasında da yatırımcının ilk adresi haline gelen Erzurum, sandıktan çıkan sonuçla, yarınlara çok daha pozitif bakıyor.? dedi.

YENİ SİSTEM, YENİ UMUT

Son yıllardaki istatistiki verilere bakıldığında Erzurum´da göç hızının ciddi oranda düştüğünü hatırlatan Tugay, ülke yönetimine getirilen yeni sistemle birlikte, şehirlerde kalkınmanın çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşeceğine olan inancını paylaştı. Özellikle bürokraside işlerin çok daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğini belirten Tugay, ?Yatırımcının çok çektiği bürokratik engeller, artık tarihe karışacak. Dolayısıyla şehirler hızla kalkınacak, gelişecek. Hasılı Türkiye yaşam kalitesinin zirve yaptığı ülkeler arasında yer alacak? diye konuştu.