TÜGVA´ dan Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği´ne ziyaret

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla oluşturulan Seyfullah Gülakar Başkanlığı´ndaki Türkiye Gençlik Vakfı´nın yeni yönetimi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği´ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında genel sekreter, Uzm. Dr. Mehmet Aki

Tarih: 01.01.0001 00:00
TÜGVA´ dan Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği´ne ziyaret

Elif YILMAZ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Başkanı Seyfullah  Gülakar ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği´ne yeni atanan Uzm. Dr. Mehmet Akif Güler´i makamında ziyaret etti.

 Seyfullah Gülakar , gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri  faaliyetler hakkında bilgiler vererek, ?TÜGVA´nın gelenek ve görenekleri, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyoruz. Erzurum´da  gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütüp projeler üreteceğiz? dedi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Mehmet Akif Güler  ise vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ´´ Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Böyle vakıfların olması takdire şayandır.  Bu bağlamda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.? dedi.

Gülkakar  ve beraberindeki yönetici arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Uzm. Dr. Güler , TÜGVA´nın çalışmalarını yakından takip edeceğini, vakfın gençlere yönelik düzenlediği birbirinden değerli bilgi aldığı çalışmalar için de tebriklerini dile getirdi.