TÜGVA yeni yönetimi ilk ziyaretini gerçekleştirdi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar ve yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
TÜGVA yeni yönetimi ilk ziyaretini gerçekleştirdi

Elif YILMAZ

TÜGVA Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar,  beraberinde, Eğitim Koordinatörü Basri Kaçuş, Evler ve yurtlar Koordinatörü Sinan Demir, Lise Koordinatörü Serhat Özbay, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Emre Koç, Teşkilat Koordinatörü Bilal Ağırman,  İdari İşler Koordinatörü Ömer Faruk Ülker, Çalışan Gençlik Koordinatörü Alparslan Çakır, Spor Koordinatörü Fatih Tekin, Basın ve Medya Koordinatörü Elif Yılmaz,  Kadın ve Aile Koordinatörü Esra Akçay , Vali Seyfettin Azizoğlu´nu makamında ziyaret ederek TÜGVA´nın  ülke genelinde ve ilimizde yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verdi.

TÜGVA Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar yeni yönetimle birlikte gerçekleştirmiş oldukları ilk ziyarette vakıfın kuruluş amacından bahsederek ´´ Bizler Erzurum İl Başkanlığı olarak ekibimizi yeni  kurduk. Ve bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz ilk ziyaretimizde vakfımızın faaliyetlerini size sunmak istedik. Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor.  Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen  yeni nesil bir gençlik vakfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütmeye, yeni yönetim olarak, projeler üretmeye devam edeceğiz ´´ dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ´´ Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri  hem de şehirleri için bir şeyler yapmak istemesi beni mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Erzurum İl Başkanlığının başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. Gerçekleştireceğiniz programlara imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız ´´ diye konuştu.

TÜGVA Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Azizoğlu´na teşekkür ederek, içerisinde  vakfın amblemi olan cam fanustan oluşan canlı çiçek armağan ettiler.