TÜGVA ziyaretlerine devam ediyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar ve yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Vali Seyfettin Azizoğlu´nu ziyaret eden TÜGVA yönetim kurulu, dün de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet S

Tarih: 01.01.0001 00:00
TÜGVA ziyaretlerine devam ediyor

 

Elif YILMAZ

Vakfın kurulum çalışmasını tamamlayarak ilçe protokolüne tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı  Seyfullah Gülakar, vakıf olarak Erzurumlu  gençler için yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Başkan Sekmen´e bilgi verdi.  Sohbet havasında geçen ziyarette İl Başkanı Seyfullah Gülakar, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, TÜGVA´nın Türkiye´deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş yeni bir yapılanma olduğunu ifade etti.

TÜGVA Erzurum il Başkanı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Sekmen de, ?Milletimizin en değerli varlığı çalışan ve üreten gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkabilmesi çok önemli. Bu vesileyle yeni yönetim ile  oluşan TÜGVA  yönetimine başarılar diliyorum? dedi.

Ziyarette TÜGVA Erzurum İl Başkanı Seyfullah Gülakar; Başkan Mehmet Sekmen´e cam fanus içerisinde çiçek hediye ederek, misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.