Tüm umutlar kongreye kaldı

Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın güçlü bir yönetim oluşturmak için liste yaptığı öğrenildi.

Tarih: 21.07.2022 10:51
Tüm umutlar kongreye kaldı

Sinan AYDIN

Daha önce 17 Ağustos olarak açıklanan kongre tarihini öne çeken BB Erzurumspor'da, Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın güçlü bir yönetim oluşturmak için liste yaptığı öğrenildi. Başkan Dal ve ekibinin ilk hedefi kapalı olan transfer tahtasını açmak olacak. BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesilerinde günde çift antrenman yaparak südürüyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, futbolcularını yoğun gündemden uzak tutmanın gayreti ile hazırlıklarına devam ediyor. Gençler ağırlıklı kadrosu ile kendi tesislerinde antrenmanlarını südürüen mavibeyazlı takımda, hazırlık maçlarında özellikle genç futbolcuların performansının yükselmesi ise teknik heyeti sevindiriyor.

AHMET DAL İDDİALI BİR LİSTE İLE GELİYOR

Futbolcular sezon hazırlılarını aralıksız sürdürürken Kulüp Başkanı Ahmet Dal ise tamamen 3 Ağustos'ta yapılacak olan Olağanüstü kongreye odaklanmış durumda. Alınan bilgiye gör Başkan Dal, paralı isimlerden oluşan iddialı bir yönetim kurulu listesi yapmak için kolları sıvamış durumda. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, bir yandan 3 Temmuz'da yapılacak olan kongre için yönetim kurulu listesi oluştuma çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da transfer tahtasının kapanmaısna neden olan alacaklı eski futbolcularla görüşme ve uzlaşma çalışmalarını südrüyor.

AHMET DAL VE YENİ YÖNETİMİN TAHTAYI AÇMASI BEKLENİYOR

Başkan Dal, alacağı olan futbolcular ve menajerleri ile görüşme ve anlaşmalarını sürdürürken, kaynak arayışlarına da devam ediyor. Bu arada kongre sonrası oluşacak başkan Ahmet Dal ve yeni yönetiminin ilk iş olarak kapalı olan transfer tahtasını açmayı hedeflediği, daha sonra ise eksik bölgelere takviye transferler yapılarak şampiyonluk kovalayacak bir kadro kurulmasının hedeflendiği öğrenildi. BB Erzurumspor'da, taraftarlar ise Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in tahtanın açılmasında büyük katkısı olacağına inanıyor.