Türk Eğitim-Sen’den Çanakkale mesajı: “Çanakkale ruhuyla yarınlara yürüyoruz"

Türk Eğitim-Sen 1 No’lu Erzurum Şube Başkanı Yusuf Kenan Gürsoy, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tarih: 18.03.2024 20:43
Türk Eğitim-Sen’den Çanakkale mesajı: “Çanakkale ruhuyla yarınlara yürüyoruz

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Başkan Gürsoy, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde gösterdiği kahramanlığı hatırlatarak, bu ruhla geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlediklerini vurguladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin tarihindeki önemine dikkat çeken Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Erzurum Şube Başkanı Yusuf Kenan Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, tarihimizin en şanlı sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü gururla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Çanakkale'de sergilenen kahramanlık ve fedakârlık, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde eşsiz bir örnektir. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla yazılan destan, milletimizin vatan sevgisi ve kahramanlık ruhunu sonsuza kadar yaşatacaktır."

Gürsoy, Çanakkale Zaferi'nin, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde gösterdiği mücadele ruhunu temsil ettiğini belirterek, "Bu mücadele ruhuyla yarınlara yürüyoruz. Geleceğimizi şekillendiren gençlerimizi, Çanakkale ruhuyla donatarak, ülkemizi daha müreffeh ve güçlü yarınlara taşıyacağız" dedi.

Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Erzurum Şube Başkanı Yusuf Kenan Gürsoy, mesajını Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde tüm Türk milletine armağan ederek, şehitlerimizi rahmetle andığını ve gazilerimize şükranlarını sunduğunu ifade etti.