Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’dan Büyük Başarı

Erzurum’da ilk kez düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası’na katılan Hatay’dan büyük başarılar geliyor.

Tarih: 03.10.2023 17:51
Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’dan Büyük Başarı

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

1-5 Ekim 2023 tarihlerinde Erzurum’da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası’na Hatay’dan katılım sağlayan kafile büyük başarı elde etti. Hatay Taekwondo İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü olan Hasan Erişik, yarışma ve sporcularla ilgili açıklamalarda bulundu. Hasan Erişik, 23 sporcu ile katıldıklarını, Hatay’daki vatandaşların konteyner ve çadırlarda yaşadığını, sporcuların da bu zor şartlar altında müsabakalara hazırlandıklarını belirtti. Erişkin, bulunan 23 sporcunun şu ana kadar 8 madalya geldiğini, bütün sporcuların müsabakalarının tamamlanması ile de yaklaşık olarak 10 madalya beklediklerini ve çok başarılı Milli Sporcularının olduğunu aktardı.

İnsanlar Çadır ve Konteynerlerde Yaşıyor

Hatay Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Erişik. Aynı zamanda Milli Takım antrenörüyüm. Hatay’dan buraya Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası için geldik. 23 sporcu ile şampiyonaya katıldık. Biliyorsunuz, Hatay’da insanlar zor şartlarda konteyner ve çadırlarda kalıyor. Sporcularımız da Hatay’da müsabakalarda zor şartlarda hazırlanıyorlar. Hatay Taekwondo İl Temsilciliği olarak gerçekten çok büyük işler yapıyoruz. 

Bir Takımımız Türkiye 2.’si 

Bir takımımız Türkiye 2.’si oldu. Şu anda yarışmaya devam eden sporcularımız var. Bu turnuvanın sonunda inşallah dereceye girecek olan 10’a yakın madalya beklediğimiz çok başarılı milli sporcularımız var. Yarışmamız iyi gidiyor. Şu ana kadar 8 madalya kazandık. Maçlar gayet iyi gidiyor. 

Çocukların Ruh Haline Katkı Sağlamak İçin Buradayız

Sportif anlamda şehrimizi tekrar ayağa kaldırmak için çocuklarımızın yanındayız. Çocukların psikolojik halinin değişmesi, ruh haline katkı sağlamak için buradayız. Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası’na destek verdiğiniz için teşekkür ederim