Türkiye’nin en büyük elektronik ürün marketi “EASYCEP”

2018 yılında kurulan EasyCep, Erzurum Yenişehir Forum AVM’de açtığı şubesiyle, Türkiye genelinde mağaza sayınsı 63’e çıkardı.

Tarih: 24.08.2023 20:05
Türkiye’nin en büyük elektronik ürün marketi “EASYCEP”

www.gunebakiserurum.com / Muhammet YILMAZ

EasyCep Erzurum yatırımcı ortaklarından olan Yunus Emre Özdemir, Günebakış Gazetesi’ne konuştu. 

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik mağazası oldukları iddialarında bulunan Özdemir, EasyCep’in en büyük farklarından birisinin, mağaza müşterilerine 12 ay garanti imkânı, kredine kartına vade farksız 12 taksit ve 14 gün koşulsuz iade ve değişim olduğunu söyledi. 

Özdemir, “Easycep 2018 yılında kurulmuş, Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketidir. Bugün Forum Erzurum AVM’de açtığımız mağaza ile nokta sayımız 63 ulaşmıştır. Easycep kullanmakta olduğunuz telefon, tablet, notebook, playstation, akıllı saat gibi ürünlerin güvenle satıldığı ve yenilenmiş ürün sertifikaları ile müşterilerimizin istifadesine sunduğumuz yenilikçi bir markadır. Malumunuz cep telefonları ülkemize ithalat yoluyla girmektedir, bu durum döviz açığı oluşturmaktadır. Yenileme teknolojisi ile bu açık pozisyona önlem alınmakta, paramız ülkemizde kalmaktadır. İşte Easycep müşterilerine sunduğu 12 ay garanti, Kredi kartına vade farksız 12 taksit ve 14 gün koşulsuz iade-değişim garantisi ile fark oluşturmakta, müşteri memnuniyeti adına çalışmalarına devam etmektedir. Son olarak küçük bir hatırlatmada bulunmak isterim. Artık cep telefonlarımız tüm kişisel verilerimizi barındırmaktadır. Ailemizin ve kendimizin özel bilgileri, fotoğrafları gibi başlıkların hepsi içindedir. Bu mahrem bilgilerin güveliği de günümüzde gitgide önem kazanmakta, Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) ve diğer başlıklarla düzenlenmeye çalışılmaktadır. İşte Easycep tam da burada ciddi bir farkındalık oluşturarak kendisine satılan ürünlerin içinde bulunan verilerin kalıcı olarak silindiğinin garantisini vermektedir. Yine Easycepten satın alınan telefonların tamamı da %100 veri güvenliği garantisi sunmaktadır. Özetle, güvenli ve yenilikçi elektronik ürün alışverişi için tüm Erzurumlu hemşerilerimizi mağazalarımıza beklediğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.”